« Život
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
NEVJEROJATNO

Idioti godine: U šali stavili dijete u vešmašinu i zamalo ga ubili

Pogledajte uznemirujući video roditelja koji stavljaju dijete u perilicu za pranje rublja, nakon čega shvaćaju da više ne mogu otvoriti vrata dok mašina počinje s radom

Fotografija vijesti
Više o

roditeljstvo

,

roditelji i djeca

,

brutalni video

,

glupi roditelji

,

loši roditelji

Većina ljudi koji pogledaju ovaj video zasigurno će se u šoku zapitati što li se to ovim roditeljima motalo po glavi kad su odlučili na ovaj nevjerojatno glupi način ugroziti zdravlje i život svog djeteta. Možda su ga samo željeli naučiti boljem ponašanju. Možda su se samo zezali s njime. Što god bio njihov razlog, uspjeli su na sebe navući nevjerojatnu količinu bijesa internetske zajednice i svih onih koji su pogledali ovaj bio.

Snimka sigurnosne kamere u praonici rublja prikazuje oca kako gura svog sina u otvor perilice rublja i zatvara vrata. Majka i otac nakon toga se prvo smiju i dobro zabavljaju na račun cijele situacije, ali smijeh ubrzo zamjenjuje panika nakon što shvate da perilica počinje s radom, a da se vrata više ne mogu otvoriti.

Dok roditelji panično pokušavaju otvoriti vrata, njihov se sin počinje kotrljati unutar bubnja. Otac konačno trči potražiti pomoć, nakon čega radnik u praonici dotrčava i onesposobljava motore perilice, a dijete nakon nekoliko sekundi konačno izlazi na slobodu.

Identitet roditelja i mjesto radnje ovog nemilog događaja ostaju nepoznati, a mediji javljaju kako je dijete srećom pretrpilo samo lakše ozljede.

Upozoravamo da je sadržaj videa kojeg vam donosimo uznemirujuć:

22.05.2012. 14:55:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    isuse mili
    22.05.2012. 16:39
    Nemam riječi za ove idiote, osim možda da i njih stave na pranje mozga u mašinu, s pretpranjem. na 90 stupnjeva, pa se možda idiotluk ispere...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh