« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
BRAVO

Huawei Watch GT 3 Pro osvojio EISA nagradu

Huawei Watch GT 3 Pro osvojio EISA nagradu za najbolji pametni sat

Nagrada je zaslužena
Nagrada je zaslužena (Huawei)
Više o

EISA

,

Huawei Watch GT 3 Pro

EISA (Experts Imaging and Sound Association) proglasila je Huawei Watch GT 3 Pro najboljim pametnim satom u industriji. EISA je sastavljena od više od 60 najuglednijih međunarodnih novinara, web stranica i specijaliziranih časopisa za potrošačku elektroniku, na temelju čijih je neovisnih tehničkih recenzija proglasila Huawei Watch GT 3 Pro najboljim proizvodom u kategoriji pametnih satova za 2022/2023. Huawei je nagradu u ovoj kategoriji osvojio treću godinu zaredom, dok je Watch GT 3 Pro već osvojio prestižne industrijske nagrade Android Headlinesa, Tech Advisora i PhoneArene.

Članovi udruge EISA opisali su Watch GT 3 Pro kao najuglađeniji i najpotpuniji pametni sat do sada, hvaleći njegov klasičan luksuzan dizajn s premium materijalima poput titanijuma, keramike i safirnog stakla. Osim dizajna, sat je oduševio i svojim oštrim AMOLED zaslonom, naprednim operativnim sustavom te mnoštvom značajki poput praćenja razine kisika u krvi, razine stresa, ali i otpornosti na vodu te dugotrajnom baterijom.

Watch GT 3 Pro utjelovio je izuzetnu izradu s vrhunskom estetikom i tako omogućio korisnicima da podignu razinu zdravlja na višu razinu, ali i da zarone u dubine do 30 metara. S vrhunskim izgledom u izvedbi od titanijuma i keramike, sat je ultimativni suputnik za vježbanje koji dodatno naglašava prednost Huawei AI Life koncepta kojem je cilj stvoriti potpuno povezani inteligentni ekosustav.

Uz robusni vijek trajanja baterije i 30 posto brže punjenje u odnosu na prethodnu generaciju, sat također nudi niz korisnih značajki za praćenje zdravlja kao što je EKG, više od 100 različitih načina vježbanja, a kompatibilan je i sa svim iOS i Android uređajima.

Svi mi u Huaweiju izuzetno smo počašćeni što smo dobili nagradu EISA-e za najbolji pametni sat, a posebno jer ovo obilježava treću godinu zaredom da je Huaweijev uređaj osvojio EISA-inu cijenjenu nagradu za pametni sat godine", izjavio je Kevin Ho, Operativni direktor Huawei Consumer Business Groupe. „Huawei je već dugo vremena predan korištenju tehnologije za poboljšanje i pojednostavljenje našeg svakodnevnog života, omogućujući nam postizanje osobnih i profesionalnih ciljeva. Sa svojim obiljem značajki za praćenje zdravlja i kondicije, Watch GT 3 Pro savršen je primjer kako nam Huawei potrošačka tehnologija želi pomoći da postanemo bolja i sretnija verzija sebe".

EISA je sastavljena od specijaliziranih medija u području potrošačke elektronike iz više od 30 zemalja, a podijeljena je u šest stručnih skupina koje uključuju pametne telefone, Hi-Fi audio, kućno kino i elektroniku u automobilima. Svake godine članovi EISA-e nominiraju proizvode za koje smatraju da se ističu u svojoj kategoriji te se nominacije zatim prezentiraju ostalim članovima koji biraju pobjednika.

Osim ove prestižne nagrade, Watch GT 3 Pro je prepoznat i od strane urednika Android Hedlinesa u čijoj je recenziji Watch GT 3 Pro opisan uređajem s vrhunskim softverom i kvalitetom izrade. Recenzent PhoneArene uređaj je opisao kao atraktivan i vrhunski sat s bogatim nizom značajki, a posebno su ga oduševili operativni sustav HarmonyOS te mogućnosti Bluetooth-a i bežičnog punjenja.

28.08.2022. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh