« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
NOVOSTI

Sjajan RPG u AppGalleryju

Popularni RPG Dragon Trail: Hunter World dostupan u AppGallery trgovini

Dragon Trail: Hunter World
Dragon Trail: Hunter World (Huawei)
Više o

RPG igra

,

AppGallery

,

Dragon Trail: Hunter World

Huawei je na Gamescom 2022 sajmu videoigara zajedno s vodećim proizvođačem igara 4399 najavio kako je popularna mobilna igra Dragon Trail: Hunter World sada dostupna za preuzimanje u AppGallery trgovini. Tako je najpopularnija RPG igra u Aziji od sada dostupna na europskom tržištu i to na 5 različitih jezika uključujući engleski, francuski, njemački, španjolski i portugalski.

Tisuće prednarudžbi korisnika AppGallery trgovine

Sa svojim jedinstvenim svijetom raznih stvorenja, Dragon Trail poziva korisnike AppGallery trgovine da se udruže sa zmajevima i krenu u potpuno novu akcijsku avanturu. Bilo da se radi o snažnim ratnicima ili lukavim lovcima, igrači mogu odabrati svoj omiljeni stil igranja i pronaći strategiju koja im najviše odgovara kako bi otkrili Star Island, svijet prepun uzbudljivih i živopisnih likova.

AppGallery pruža ugodno iskustvo igranja milijunima korisnika

Kao partner vodećih svjetskih dizajnera igara poput 4399, Gamelofta, Ubisofta i mnogih drugih, AppGallery nudi širok raspon žanrova uključujući akcijske, arkadne i RPG igre kao što su Asphalt 9: Legends, Might & Magic: Era of Chaos, Lords Mobile, Garena Free Fire te od sada i Dragon Trail: Hunter World.

Odabrana od 730 milijuna mjesečno aktivnih korisnika, AppGallery trgovina mjeri nevjerojatan rast u proteklih 18 mjeseci, učvrstivši tako svoju poziciju među 3 najbolje platforme za distribuciju aplikacija na globalnoj razini. Broj dostupnih aplikacija za preuzimanje tijekom 2021. godine porastao je za impresivnih 147% u odnosu na prethodnu godinu, dok je indeks zadovoljstva korisnika porastao za više od 20%.

4399 - vodeći proizvođač mobilnih igara u Aziji

Zahvaljujući premijernom lansiranju igre Dragon Trail: Hunter World u Europi, vodeći dizajner i izdavač igara u Kini 4399, uz pomoć Huaweija čini veliki iskorak u svom poslovanju.

Direktor marketinga u 4399, Kevin Zeng, komentirao je partnerstvo s Huaweijem: „Nakon uspješnog lansiranja Dragon Trail: Hunter World na AppGalleryju, sa zadovoljstvom objavljujemo da ćemo ove godine s lansiranjem igre Era of Conquest dodatno osnažiti naše partnerstvo".

Era of Conquest, prethodno veliki hit u Kini gdje je dosegao prvo mjesto na ljestvici preuzimanja, uskoro će debitirati na Steamu, PC-u, iOS-u i Androidu, a korisnici AppGallery trgovine već sad se mogu prijaviti za registraciju čime ostvaraju dodatne pogodnosti.

Dr. Jamie Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Servicesa rekao je: „Uvijek je zadovoljstvo obogatiti AppGallery za još jednu RPG igru, jednu od najpopularnijih kategorija među našim korisnicima. Dragon Trail: Hunter World ima nevjerojatnu vizualnu kvalitetu, zanimljivu priču i odličan sustav kojim se igrač nagrađuje kroz igru. Kao platforma, vjerni smo svojoj predanosti pružanju aplikacija koje zadovoljavaju različite potrebe naših korisnika, uključujući najpopularnije globalne aplikacije. Gledajući unaprijed, imamo sjajne planove za dodatno proširenje naše ponude igara, uz blisku suradnju s 4399".

Preuzmite Dragon Trail: Hunter World na AppGallery trgovini i uživajte u ekskluzivnoj ponudi dobrodošlice.  

29.08.2022. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh