« Hi-tech
objavljeno prije 2 dana
SJAJNO!

Nova HONOR 200 serija od danas u prodaji u Hrvatskoj

Nakon dvotjednog razdoblja pretprodaje, nova HONOR 200 serija pametnih telefona, globalnog tehnološkog brenda HONOR, dostupna je u prodaji u Hrvatskoj, kod HONOR prodajnih partnera.

HONOR 200 serija
HONOR 200 serija (HONOR)
Više o

HONOR 200 serija

Portretna fotografija na razini pariškog studia Harcourt i profesionalnih fotografa

Novi HONOR 200 Pro moćan je pametni telefon koji se ističe u portretnoj fotografiji kombinacijom portretne kamere studijske kvalitete te donosi revoluciju sa svojim naprednim HONOR AI sistemom za portrete (HONOR AI Portrait Engineom), razvijenim u suradnji s pariškim Studiom Harcourt, poznatim po stručnosti u snimanju klasičnih, bezvremenskih portretnih fotografija, s ikonama poput Rogera Federera i kraljice Ranie od Jordana.

Impresivne postavke kamere novog HONOR 200 Pro pametnog telefona uključuju portretnu glavnu kameru od 50 MP s dvostrukom stabilizacijom (OIS + EIS), koja korisnicima omogućuje snimanje vrhunskih fotografija u svim uvjetima, dok telefoto kameta od 50 MP s prilagođenim Sony senzorom snima udaljene objekte s iznimnim detaljima. Osim toga, Portrait Selfie kamera od 50 MP nudi automatsko prebacivanje vidnog polja uz HONOR AI sistem za portrete, što jamči iznimne selfije bez obzira na svjetlosne uvjete.

Umjetnik za portrete i ultimativno fotografsko partnerstvo

Osim suradnje sa studijem Harcourt, tu je i ona s vrhunskim fotografom za portrete Rankinom, koji je izuzetno uzbuđen zbog svih mogućnosti koje HONOR 200 serija nudi korisnicima.

S HONOR 200 serijom i svim njezinim nevjerojatnim mogućnostima, ilustrirat ću kako korisnici mogu snimiti bolje portrete, s lakoćom bez tehnoloških ograničenja. Kao fotograf, opsjednut sam kamerama, a ono što nudi HONOR 200 serija je revolucionarno!", izjavio je Rankin.

Ovom suradnjom najavljena je i zajednička aktivacija na HONOR društvenim mrežama koja traje do 31. srpnja. S ciljem da korisnici pokažu svoju umjetničku stranu u fotografiranju portreta, HONOR poziva sve na sudjelovanje u ovoj aktivaciji i na dijeljenje svojih omiljenih portreta na društvenim mrežama uz oznake #ShareYourVibe i #HONOR200. Dobitnici će dobiti priliku izložiti svoju fotografiju upravo uz Rankinovu ovog kolovoza. Više informacija o aktivaciji dostupno je na HONOR web stranici.

Prestižne DXOMARK oznake za iznimnu kvalitetu zaslona

HONOR 200 Pro je dobio prestižne DXOMARK oznake za iznimnu kvalitetu zaslona, priznajući njegovo vizualno zapanjujuće iskustvo gledanja s 6,78-inčnim četverostruko zakrivljenim zaslonom. Idealna opcija za korisnike koji provode duže sate na svojim uređajima, ovaj telefon uključuje značajke za zaštitu očiju, kao što su tehnologija zatamnjivanja ultravisoke frekvencije od 3840 Hz1, certifikat Flicker-free od strane TÜV Rheinlanda te cirkadijalni noćni prikaz za bolji san. Nagrađen je zlatnom DXOMARK oznakom za zaslon i oznakom udobnosti za oči, priznajući izvanrednu kvalitetu prikaza i ugodno iskustvo gledanja koje pruža korisnicima.

Moćna baterija za vrhunsku učinkovitost

Opremljen dugotrajnom silicij-ugljičnom baterijom od 5200 mAh2, HONOR 200 Pro optimizira performanse baterije s ugrađenom AI tehnologijom za uštedu energije, osiguravajući vrhunsku učinkovitost čak i tijekom intenzivne upotrebe. Ovaj pametni telefon omogućuje do 61 sat3 streaminga glazbe i brzo punjenje do 100W žično i 66W bežično4, postižući potpuno punjenje za samo 41 minutu5 te nudi veliki kapacitet pohrane od 12 GB + 512 GB.

Dostupnost

Cijela HONOR 200 serija se može pronaći kod HONOR prodajnih partnera. HONOR 200 Pro dostupan je u dvije boje: crnoj i mjesečevo bijeloj, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 799 €, dok je HONOR 200 dostupan u smaragdnoj zelenoj i crnoj boji6 po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 649 €. HONOR 200 Lite je dostupan u ponoćno crnoj i tirkiznoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 329 €.

01.07.2024. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh