« Hi-tech
objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana
SUPER

Huawei daje nagrade

Pridružite se Huawei Photography Masterclass radionici i osvojite vrijedne nagrade

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Huawei)
Više o

nagrade

,

Huawei

Huawei u subotu 22. srpnja organizira Huawei Photography Masterclass radionicu koja će se održati unutar Sancta Domenica Arena Park trgovine u Zagrebu. S početkom u 10 sati, predstavnici Huaweija će svima okupljenima prezentirati inovacije HUAWEI P60 Pro mobilne kamere, koja i dalje nosi titulu najbolje mobilne kamere na svijetu, prema DXOMARK-u. Uz to, Huawei će svima pokazati i dodatne trikove pri korištenju telefona te će odgovoriti na pitanja vezana za instaliranje aplikacija.

Osim pametnih telefona, Huawei veliki naglasak stavlja i na razvoj tehnologije pametnih satova, stoga će u sklopu Masterclassa biti održana i prezentacija najzanimljivijih funkcija najnovijih uređaja Huawei serija pametnih satova - Watch Ultimate i Watch 4. Masterclass traje do 12 sati, a svaki posjetitelj će nakon toga dobiti prigodan Huawei poklon.

HUAWEI P60 Pro - jedinstveni spoj tehnologije i estetike

HUAWEI P60 Pro opremljen je XMAGE tehnologijom - najnovijom Huawei tehnologijom mobilnih kamera koja mu omogućuje napredne mogućnosti fotografiranja. Uređaj sadrži prvu telefoto kameru s ultra osvjetljenjem u industriji, što korisnicima omogućuje stvaranje prekrasnih noćnih i makro fotografija. Osim naprednih tehnologija, uređaj krasi jedinstveni dizajn biserne teksture, a zahvaljujući posebnom Rococo Pearl načinu izradu, svaki uređaj je jedinstven.

Uređaj je opremljen izdržljivim Kunlun Glass staklom, a sadrži 4815 mAh bateriju s 88 W HUAWEI SuperCharge tehnologijom koja uređaj puni do 50% u svega 10 minuta.

Watch Ultimate - najnovije remek djelo u kategoriji pametnih satova

Watch Ultimate pametni sat utjelovljuje vrhunac tehnologije i dizajnerske inovacije među Huawei nosivim uređajima. Majstorski dizajniran, Watch Ultimate krase najsuvremenije značajke, a stvoren je za odvažne korisnike koji ne pristaju na ništa manje od izvrsnog. Zahvaljujući Expedition Mode načinu rada i vodootpornosti na razni do 100 metara, ovaj sat ima izdržljive mogućnosti i omogućava obilje korisnih funkcija u najizazovnijim uvjetima.  

21.07.2023. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh