« Hi-tech
objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana
COOL

AGON by AOC + FURIA Esports global partnership

Poticanje izvrsnosti esporta: AGON by AOC širi sponzorstvo brzorastućeg FURIA Esports tima na globalnu razinu

AGON by AOC + FURIA Esports
AGON by AOC + FURIA Esports (Arhiva)
Više o

AGON by AOC

,

FURIA Esports

AGON by AOC - jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora i IT dodataka, s oduševljenjem objavljuje proširenje svojeg sponzorstva FURIA Esports tima. Ova suradnja, koja je započela lokalno u São Paulu pri osnivanju organizacije, sada se širi na globalnu razinu, odražavajući dinamičan rast i sve veću popularnost FURIA Esportsa.

Istražujući svijet FURIA-e
Osnovan 2017. godine, FURIA je brzo postao globalna senzacija u svijetu esporta. Dosegnuvši polufinale IEM Rio Majora 2022., tim je nadmašio sva očekivanja. To je dosad najbolji rezultat organizacije na velikom natjecanju. Natječući se u igrama Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League, League of Legends, Valorant, PUBG: Battlegrounds, Apex Legends i Super Smash Bros, te utrkama, FURIA je osvojila "Prêmio eSports Brasil" - najveću esport nagradu u Latinskoj Americi - kao najbolja esport organizacija 2020. i 2021. godine. S impresivnim sastavom od preko 10 ekipa, uključujući i ženski CS:GO sastav, koji okuplja više od 80 profesionalnih sportaša i podržava ih više od 215 posvećenih zaposlenika, organizacija se i dalje širi na nove horizonte.

Danas FURIA ima pet objekata s uredima za igranje, u brazilskom São Paulu, Los Angelesu u Kaliforniji i Boca Ratonu u Floridi, trening centar u malteškoj Melliehi za FURIA timove koji se natječu u Europi, kao i prodavaonicu u Wynwoodu na Floridi. Akademski timovi i napredni treninzi pomažu otkriti nove talente i razvijaju zvijezde esporta sutrašnjice. Pristup organizacije razvoju talenata doveo je do neviđenih rekorda gledanosti, privlačeći 8,2 milijuna gledatelja diljem svijeta u 2022. godini. Snažna digitalna zajednica, posebno među mladim i dinamičnim pojedincima, uglavnom u dobi od 25 do 34 godine, svrstava FURIA-u među trendsetere u interakciji s navijačima esporta. Primjerice, tijekom Rio Majora 2022. i IEM Rija 2023., FURIA je organizirala događaj "Casa FURIA" s prisustvom od 1000 ljudi, koji je slavio bogatstvo brazilske kulture te je svakodnevno uključivao prijenose FURIA-e i različite glazbene nastupe.

Uzdizanje gaming ambijenta

Prošireni sporazum o sponzorstvu znači da će AGON by AOC sada opremiti sve timove i igrače na FURIA-nom esport događajima svojim monitorima za natjecateljsko igranje iz AGON i AGON PRO serija, zajedno s vrhunskim perifernim uređajima AOC Gaming. Ovi izvanredni uređaji garantiraju brzo vrijeme odziva, visoke stope osvježavanja i neusporedivu ergonomiju, postavljajući temelje za izvanredna iskustva igranja i pružajući igračima FURIA-e neosporni konkurentski napredak. S druge strane, njihovi uvidi pomoći će inženjerskim timovima AGON by AOC-a da još više unaprijede svoju već svjetski poznatu opremu.

Također, branding AGON by AOC bit će istaknut globalno na FURIA-inim događajima i platformama, te će ponosno biti prikazan na dresovima esport timova FURIA-e.

Mayra Fukasawa de Almeida, globalna marketing menadžerica AOC-a, objašnjava motivaciju iza ovog sponzorstva: "Naše prvotno lokalno sponzorstvo bilo je dokaz naše vjere u potencijal FURIA-e za uspjeh u esport svijetu. Oduševljeni smo što možemo podržati njihov pohod na globalnoj razini i vjerujemo da će naša vrhunska gaming tehnologija odigrati ključnu ulogu u njihovom kontinuiranom uspjehu".

Jaime Pádua, suosnivač i izvršni direktor FURIA-e, također dodaje: "Nepokolebljiva podrška AGON by AOC-a bila je ključna u našem putovanju. Njihova inovativna tehnologija omogućila je našim timovima da postignu najbolje rezultate. Ovo prošireno globalno sponzorstvo otvara put još svjetlijoj budućnosti kako za naše igrače, tako i za naše obožavatelje".

23.07.2023. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh