« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina
VOLIM HRVATSKU

Hrvatski turizam: Niko Bulić je umjereni optimist

Direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice kaže kako bi hrvatski turizam u ljetne mjesece trebao krenuti bez minusa

hrvatski turizam Niko Bulić
hrvatski turizam Niko Bulić (Andrija Lučić/Cropix)
Više o

HTZ

,

turistička sezona

,

hrvatski turizam

,

Niko Bulić

,

Hrvatska turistička zajednica

Ususret glavnoj turističkoj sezoni Hrvatska kreće s umjerenim optimizmom računajući na ukupni turistički promet sličan lanjskom i financijske rezultate koji bi trebali biti kao i prošle godine, možda i nešto bolji, kazao je danas u Makarskoj direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ) Niko Bulić.

Očekuje se također da će petomjesečni turistički učinak u broju gostiju i ostvarenih noćenja biti ispravljen u lipnju i bez minusa bi hrvatski turizam trebao krenuti u ljetne mjesece, rekao je Bulić u razgovoru s novinarima nakon sjednice stožera akcije "Volim Hrvatsku".

Odgovarajući na pitanja novinara o cijenama hotelskih i izvanpansionskih usluga, kojima su cijene povećane, Bulić je kazao kako ne želimo biti zemlja jeftinog turizma već Hrvatska želi biti zemlja kvalitetnog turizma.

U organizaciji HTZ-a članovi stožera "Volim Hrvatsku" danas borave u Makarskoj, a posjetit će Tučepe i Podgoru. Niko Bulić će zajedno s direktorima ureda turističkih zajednica županija iz cijele Hrvatske posjetiti Park prirode Biokovo, a makarski domaćini najavljuju kako će ih upoznati i s programom izgradnje žičare Makarska - Vošac na Biokovu. (hina/metro-portal)

14.06.2010. 19:47:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh