« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
SEKSI IZGLED

Hrana koja će vas učiniti još zanosnijima

Pravi izbor zdravih namirnica može vas transformirati iz zanosne dame u pravu seks bombu

Fotografija vijesti
Više o

zdravlje

,

zdrava hrana

,

voće i povrće

,

zdrava koža

,

seksi izgled

,

žene i ljepota

Iako seksi izgled ovisi o mukotrpnom vježbanju, slatkim opravicama koje će istaknuti vašu zanosnu liniju te savršenom make-upu, zdrava, pravilna prehrana je ta koja ima najveći utjecaj na vaš fizički izgled.

Konzumacija pravih namirnica ne samo da će doprinijet zdravlju vaše kože i kose, već ćete se osjećati bolje i samopouzdanije, a to itekako utječe na utisak koji ostavljate na druge ljude.

Jogurt - Grčki jogurt krcat je proteinima i aminokiselinama koje su izvrsne za uklanjanje ružnih tamnih krugova oko očiju. Planirate tulumariti cijelu noć, a želite sutradan ujutro izgledati svježe i bez podočnjaka? Jutro na dan izlaska obavezno doručkujte jogurt, bilo da je obični ili zdravija grčka varijanta.

Crveni grah - Grah, ko i ostale mahunarke, krcat je proteinima, mineralima željezom i cinkom te biotinom, odnosno vitaminom B7, koji čine kosu dužom i snažnijom. Stručnjaci su otkrili da manjak biotina u organizmu može uzrokovati suhu, krhku kosu.

Celer - Ne samo da celer spada u namirnice s negativnim kalorijama (tijelo potroši više kalorija probavljajući namirnicu nego što je njena energetska vrijednost), već vam može dah učiniti ugodnijim. Naime, celer vas zbog svoje žilavosti tjera da ga dugo žvačete, a to uzrokuje pojačano lučenje sline koja ubija bakterije u ustima. Nema bakterija, nema ni lošeg zadaha.

Voda - Kada organizam ima dostatnu količinu tekućine tada je metabolizam maksimalno funkcionalan. Brza izmjena tvari pomaže vam da lakše izgubite višak kilograma te da održavate željenu liniju. Ako vam je obična voda „dosadna" dodajte joj sok od limuna.

Kamenice - Poznato je da kamenice jačaju libido i to zahvaljujući velikim količinama cinka, no ovaj mineral ne djeluje blagotvorno samo na seksualni poriv, već je izvrstan za ten. Naime, cink može smanjiti masnoću kože, a time se sprječava nastajanje akni. Lice bez prištića može učiniti čuda vašem samopouzdanju.

Brokula - Spremate se za divlju, strastvenu noć? Tokom dana obavezno pojedite brokulu koja je krcata antioksidansima, poput vitamina C, koji pojačavaju cirkulaciju. Pojačani dotok krvi u strateška, intimna mjesta jamči vam intenzivnije orgazme. Ako ne volite brokulu, a mnogi ju ne mogu podnijeti, onda jedite jagode ili crvene paprike koje su također izvrstan izvor vitamina C.

Mrkva - Pretjerano izlaganje Suncu može naškoditi vašoj koži i učiniti vas starijima nego što to uistinu jeste, no mrkva ima potencijala da ublaži ili u potpunosti ukloni nastalu štetu. Naime, karotenoidi, biljni pigmenti iz mrkve, mogu smanjiti osjetljivost kože na UV zrake i ublažiti crvenilo. Za maksimalni efekt kombinirajte kremu za sunčanje s grickanjem mrkve.

31.05.2012. 14:40:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh