« Kazalište
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
PREDSTAVE

HaHa2O ove subote u Tvornici lutaka

Predstava HaHa2O nas pokušava podsjetiti kako je ponekad teško biti dijete ali i kako je malo truda potrebno da svijet oko nas bude ljepši

HaHa20 u Tvornici lutaka
HaHa20 u Tvornici lutaka (Tvornica lutaka)
Više o

Ecija Ojdanić

,

Petra Radin

,

Tvornica lutaka

,

HaHa20

Tvornica lutaka opet uveseljava mlade sjajnom predstavom HaHa20 koja je na rasporedu ove subote, 28. ožujka u 11 sati, a cijena ulaznice je 30 kuna. Tvornica lutaka je bivše kino Grič, Jurišićeva 6.

Predstava Haha20 priča je o prijateljstvu jedine preostale kapljice u presušenom jezeru i usamljene djevojčice Paole. Kapljica (Ecija Ojdanić) i Paola (Petra Radin) upoznaju se i kreću u avanturu života - povratak presušenog jezera. Suvremeni način života već i samoj djeci diktira ubrzani razvoj koji ponekad preskače osnovne faze djetinjstva: zatrpana tabletima, i-phonima, medijskim trikovima, današnja djeca kao da više nemaju vremena za igranje. Kada su se zadnji put popeli na drvo, gradili kule u visokoj travi ili okupali u jezeru ili rijeci?

Također, voda je prapočetak života na Zemlji, bez nje ne bi bilo ni nas. Dapače, ljudski organizam se više od 70% sastoji od vode. No, kako joj mi uzvraćamo? Zagađenjem, isušivanjem, zloupotrebom. Predstava HaHa2O nas pokušava podsjetiti kako je ponekad teško biti dijete ali i kako je malo truda potrebno da svijet oko nas bude ljepši.

Predstava je zamišljena kao svojevrsni mini-mjuzikl, a namijenjena je djeci od 4 do 11 godina. 

EKIPA PREDSTAVE

Autorice: Ecija Ojdanić, Petra Radin

Scenaristica: Petra Radin

Redatelj: Mario Kovač

Originalna glazba: Matej Meštrović

Scenograf: Mario Mišković

Kostimografkinja: Vinka Krnić

Majstor svjetla: Alen Marin

25.03.2015. 16:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh