« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
UPS!

Gluposti koje muškarci rade da impresioniraju žene

Muškarci su u stanju napraviti stvarno veliku količinu gluposti kako bi impresionirali svoju dragu ili potencijalnu partnericu, pa da vidimo što im ide najbolje

Glupih stvari kao u priči
Glupih stvari kao u priči (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

impresioniranje

Glumljenje frajera - jedina stvar koja je gora od sramežljivog muškarca na tulumu jest onaj koji se pokušava pretvarati da je cool. Ako ste sramežljivi koga briga? Nosite se s tim i možda ćete izgledati zanimljivo. No ako se pokušavate ponašati kao frajer jer mislite da to privlači djevojke, samo podcjenjujete njihovu sposobnost procjene te ispadate smiješni i isforsirani.

>> 5 stvari koje niste znali o muškarcima >>

Konzumiranje prevelikih količina alkohola - naravno, malo alkohola može podići samopouzdanje, ali pretjerivanje i pravljenje budale od sebe kako biste zabavili suprotni spol samo će dovesti do kontraefekta. Zapamtite, ovakvi ekscesi više ne prolaze ni kod napaljenih tinejdžerica.

Nošenje uskih majica kako biste pokazali svoje mišiće - ok, razumijemo da ste ponosni na izgrađenu figuru nakon sati, mjeseci i godina provedenih u teretani. Ali to ne znači da ćete time privući pažnju svake djevojke. Dapače, prije ćete privući pažnju određene skupine muškaraca. Ako baš morate, odvedite vašu odabranicu na plažu ili bazen. Inače, obucite normalnu majicu.

Tetoviranje njezinog imena - čak je i slavni Johnny Depp bio prisiljen prepraviti svoju tetovažu ˝Winona forever˝ u ˝Wino forever˝, ali i dalje ne izgleda dobro. Treba li što dodatno reći?

Tuning automobila - muškarci koji misle da će djevojke poludjeti za njima samo zato što su na svoj stari golf dodali aluminijske felge i sportske gume samo su bacili novac. Jer čak i ako ju privuče izgled automobila toliko da poželi sjesti unutra, na kraju ćete s njom ipak morati razgovarati vi, a ne automobil. Isto vrijedi i za one koji dižu kredite kako bi kupili bijesne pile iako gladuju.

 

04.07.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh