« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
GROZNO :)

Gluposti koje muškarci mogu ispaliti

Muškarci vole misliti da znaju dijeliti komplimente, i donekle im to dobro ide sve do trenutka kad odluče da je veza došla do faze da mogu biti iskreni

Ne izazivaju svi komplimenti dobre reakcije ...
Ne izazivaju svi komplimenti dobre reakcije ... (Arhiva)
Više o

muškarci

,

komplimenti

,

najgori komplimenti

Muškarci se često smatraju stručnjacima za komplimente, a naročito loše im krene u trenucima kad je veza već postala ozbiljna, pa misle da bi bilo vrijeme da postanu iskreni.

Svatko s malo više iskustva zna o čemu govorimo - o glupostima koje izvaljuju i trenutno se ukopaju u blato preko glave, iako im nije jasno zašto ...

No, zato je jedan portal napravio anketu među pedesetak tisuća svojih korisnica koje su napravile rang listu gluposti koje su čule od svojim muškaraca.

Na prvom je mjestu s uvjerljivih 52 posto glasova prosudba nekog muškog genijalca da je pozadina njegove drage prevelika.

Drugo je mjesto pripalo zaboravljanju važnih datuma u zajedničkom životu što izuzetno ne podnosi 19 posto žena.

Visoko treće mjesto zauzima sljepoća muškarca na novu frizuru svoje drage, što 15 posto žena automatski smatra nedostatkom pažnje.

Četvrto mjesto pripalo je kuhanju, jer prigovore na sadržaj tanjura 11 posto žena smatra izravnim udarom na bračnu harmoniju.

Smotani muškarci mogu odahnuti, jer tek 3 posto žena misli da je to što su se izgubili iako je on bio duboko uvjeren da ide pravim putem neki problem kojem treba posvetiti pažnju.

17.08.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh