« Seks
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
PRIPAZITE

Glavni razlozi nedostatka seksa kod žena

Intima je ženama izuzetno važna u vezi, pa upravo iz tog razloga vrijedi se podsjetiti koji su najčešći razlozi da seksa nema dovoljno

Fali vam seksa? Pripazite na ove
Fali vam seksa? Pripazite na ove "sitnice" (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

veza

,

nedostatak seksa

Nedostatak seksa pogađa oba partnera, a iako se muškarci češće žale zbog toga, ni ženama nije ništa lakše - njima seks nije samo gimnastika u krevetu nego potvrda intimnosti među partnerima, što im je još važnije.

Zašto ga nema dovoljno? Pa, za početak, tehnologija u spavaćoj sobi jedan je od najvećih ubojica seksa u zadnje vrijeme, stoga, mobitele, tablete i ostale gadgete ostavite u dnevnoj sobi prije odlaska u krevet.

>> Kako prepoznati ženu kojoj nedostaje seksa >>

Ni natrpan raspored s obavezama na poslu i oko djece ne pomaže u jačanju intimnosti, tako da je nakon ludog i napornog dana najbolje uvaliti se u toplu kupku s par kapi lavande koja će vas opustiti i ubaciti u pravo raspoloženje.

>> Horoskop apstinencije - kako se ponašaju znakovi horoskopa kad nema seksa >>

Nesigurnost u vlastiti izgled i stalno prigovaranje na svoje fizičke karakteristike em će vas ubaciti u laganu depresiju, em će partnera natjerati da i on tako počne gledati na vas, a tada je stvarno gotovo sa seksom. 

>> Kako znati da vam hitno treba seks >>

Za kraj, ako se njemu nekad ne da, a vi ste nekim čudom raspoloženi, nemojte to odmah smatrati znakom da vam je nevjeran i početi ga ispitivati kao CIA - čovjeku se danas ne da, sutra hoće, sigurno ...

22.12.2014. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    23.12.2014. 11:52
    Otkud seks, ako nema kurca.
  2. avatar
    guzonja
    23.12.2014. 15:33
    Istina prava, nema kurca, nema seksa.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh