« Seks
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
FRKA?

Kako znati da vam hitno treba seks

Ako ste zagorjeli, za to može biti više razloga, a ovo su simptomi da je krajnje vrijeme da si nabavite partnera

Fali vam seksa?
Fali vam seksa? (Arhiva)
Više o

seks

,

dobar seks

,

nedostatak seksa

Nedostatak seksa nije čudna stvar u ovo ludo i ubrzano doba. No, neki ni ne znaju da ga nemaju dovoljno sve dok ih jednog dana ta činjenica ne opali posred nosa svom snagom. Kako biste izbjegli šok, ekipa s YouTango skupila je nekoliko simptoma nedostatka seksa.

Recimo, prvi znak je da ste zaboravili kako je to biti napaljen, a ako vas uz to i sirove šale nasmijavaju puno više nego inače, vrijeme je za zabrinutost.

>> Kako prepoznati ženu kojoj nedostaje seksa >>

Uz to, obično svoju seksualnu frustraciju kanalizirate preduboko u nekim drugim stvarima, a usamljenost prikrivate pretjeranim entuzijazmom i energičnošću. Naravno, taktike zavođenja su vam prilično loše i van forme, pa često lupate gluposti, a nije rijetkost da započinjete razgovore sa svojim genitalijama.

Kad se ulovite da subotu provodite pred televizorom s hrpom grickalica, a ne u nekom klubu ili s ekipom, mora vam postati sumnjivo, a razlog za totalnu paniku je kad naletite na osobu koja vam se sviđa pa u sebi počnete moliti boga da ne zeznete.

>> Nedostatak intime u braku nije problem nego simptom nečeg ozbiljnijeg >>

No, uz to ste spremni za seks 24/7, običan vas zagrljaj uzbuđuje kao da je riječ o predigri, a kad vas prijatelji počnu ušutkivati jer se stalno žalite na nedostatak seksa - to je to, službeno ste zagorjeli.

26.10.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh