« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
SEXY HOROSKOP

Horoskop apstinencije - kako se ponašaju znakovi kad nema seksa

Različiti znakovi horoskopa različito reagiraju na nedostatak seksa, pročitajte i naučite kako se ponaša vaš partner

Seksualni horoskop
Seksualni horoskop (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

seks

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

seksualni horoskop

Seks je delikatna tema, a kad ga nema, mnogi postaju nervozni, ljuti i potpuno nemogući za suživot. Pa da vidimo kako se koji horoskopski znak nosi s nedostatkom seksa

Ovan

Strastveni Ovnovi su nezasitni ovisnici o seksu, tako da ni najkraće razdoblje apstinencije nije prihvatljiva mogućnost za ovaj znak. Za početak se tješe pornićima i literaturom, no onda tek polude i postaju živčani i goropadni.

Bik

Bikovi su pohotni do bola, no to vrlo uspješno kontroliraju i skrivaju. Strastveni ljubavnicima treba malo duže da se zapale, ali onda su nezaustavljivi. No, ako je dugo bez seksa, i njegova će samokontrola popustiti i sve će izbiti na vidjelo. A kad Bik poludi, bolje se maknuti s puta.

Blizanci

Blizanci su zaigrani i radoznali, vole seks i mijenjanje partnera čim se zasite u nekoj vezi. Za njih je seks važan oblik druženja, pa kad nema seksa osjećaju se dezorijentirano i ne mogu se usredotočiti na normalne dnevne obaveze. Pokušat će što brže naći novog partnera, služeći se svim mogućim trikovima. 

Rak

Rakovi mogu dugo apstinirati, iako su vrlo erotične osobe, jer nemaju snažnu potrebu za seksom, pa će tako radije biti sami nego ući u vezu samo zbog seksa. Rakovima je jednako važno da osjećaju nešto prema partneru kao i sam seks, tako da jedno bez drugoga ne ide. No, predugo čekanje otjerat će ih u depresiju.

Lav

Lavovima, starim pohotnicima, seks je na pameti cijeli dan i potpuno uživaju u njemu. No, njima je seks i potvrda vlastite vrijednosti, pa se hvale na sva usta i pokazuju sa što više partnera. Zato će uspješno prikrivati nedostatak seksa i neće se na njima primjećivati da su, zapravo, prilično zagorjeli.

Djevica

Djevice su samo naizgled hladne, a u seksu su prilično nezasitne. Kako zapravo žele nježnost i maženje, apstinencija im pada vrlo teško i postaju čangrizavi, neugodni i fitilj im se skraćuje, tako da su vrlo neugodni za okolinu. Seks im je puno važniji od emotivne bliskosti.

Vaga

Vagama je samoća najgora stvar na svijetu, jer su pravi ovisnici o ljubavi koji često brkaju seks i ljubav. Zato im je vrlo teško apstinirati i pomiriti se s trenutnim stanjem, tako da nije rijetkost da se odaju promiskuitetu kako bi zadovoljili svoji potrebe.

Škorpion

Škorpioni pate od sindroma prenaglašenog seksa, uvijek spremni za novi okršaj među plahtama. Ako seksa nema, gube samokontrolu i postaju totalno opsjednuti seksom, kao i napasni i nametljivi prema suprotnom spolu. Ako ništa drugo ne pomogne, posegnut će za društvom prostitutki oba spola.

Strijelac

Strijelci vole seks u svim mogućim varijantama, no nisu ovisni, pa im je jednako normalno imaju li seksa il ne. Apstinenciju podnose odlično jer seksualnu energiju mogu lako izbaciti zabavom i sportom. Štoviše, u sušnom će periodu to javno i priznati i raditi šale na svoj račun. 

Jarac

Jarci jesu strastveni i požudni, no također imaju samokontrolu kao niti jedan znak horoskopa. Nisu ovisni o seksu, biraju partnere prilično pomno, pa svoju seksualnu glad mogu staviti sa strane i utažiti je kad nađu partnera koji im potpuno odgovara.

Vodenjak

Vodenjaci nisu ovisni ni o čemu, pa tako ni o seksu. Ako ga nema, zabavljat će se s prijateljima ili na neki samo njima svojstven način i čekati da se seks dogodi. Apstinirati mogu dugo bez ikakvih promjena u ponašanju, a potencijalnim će partnerima pristupati mirno i spokojno.

Ribe

Romantične Ribe često su žrtve svojih osjećaja koji utječu na seksualne aktivnosti. Njima je seks isto što i ljubav i uvijek su zaljubljeni u osobu s kojom se seksaju. Imaju stalnu potrebu biti voljene, pa kad seksa nema, počinje panična potraga za pravim partnerom. U tim okolnostima prilično nasilno osvajaju drugi spol.

22.06.2013. 12:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh