« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
CHANGE

Gary Holt je zlatna zamjena Slayera

Hanneman je hospitaliziran još prošlog mjeseca gdje je bio podvrgnut hitnoj operaciji na desnoj ruci zbog velike infekcije

Gary Holt zamjenjuje Hannemana na turneji
Više o

koncert

,

Megadeth i Slayer

Slayerov gitarist Jeff Hanneman , basist  Kerry King  te Tom Araya bubnjar, objavili su da će Gary Holt inače član benda "Exodus" biti" gost" gitarist te će  zamjenjivati  Jeffa Hannemana sve dok se on u potpunosti ne oporavi. Holtov premijerni nastup očekuje se već  26.veljače  na Australia Soundwave Festivalu.

Hanneman je hospitaliziran  još prošlog mjeseca gdje je bio podvrgnut hitnoj operaciji na desnoj ruci zbog velike infekcije, a novi "gost" gitarist će ga zamijeniti dokle god oporavak neće biti potpun.

Slayer će na zajedničkom koncertu sa Megadethom  nastupiti u Areni Zagreb već ovog travnja, 06.04.2011.godine, a ulaznice za metal spektakl godine mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Cijene ulaznica podijeljene su u sljedeće kategorije:

FAN PIT: 300 kn

STAJANJE: 250 kn

TRIBINE: 275 kn

LOŽA: 500

LUPA PROMOTION SLAVI 5. ROĐENDAN!!!!

 U 2011. godini slavimo 5 godina uspješnog poslovanja i tom prilikom se želimo odužiti našim vjernim posjetiteljima koncerata:  na sve ulaznice za projekte koji će se održati sljedeće godine dajemo 10% popusta ukoliko se kupe u našem uredu (Drniška 22, Zagreb)

17.02.2011. 10:11:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh