« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
AMBIJENTALNO

Scott Kelly stiže u KSET

Jedan od osnivača Neurosisa stiže 22. veljače u Zagreb

Scott Kelly
Scott Kelly (Žedno Uho)
Više o

koncert

,

KSET

,

Scott Kelly

,

Neurosis

Scott Kelly gitarist, pjevač i jedan od trojice osnivača kultnih Neurosis prvi je od članova ove underground metal grupe koji će nastupiti u Hrvatskoj. U dvadeset i pet godina bavljenja glazbom za kojih je snimio niz albuma u prvom redu s gore spomenutima Neurosis, zatim s Tribes of Neurot, Shrinebuilder, Blood and Time te solo, ovaj je glazbenik stekao izuzetno poštovanje kako vlastitih kolega, tako i brojnih fanatičnih obožavatelja.

Njegovi samostalni nastupi ukorijenjeni su u američki folk s naglašenom mračnom atmosferom kroz koju se provlači doom metal toliko prisutan u Kellyevom radu. Premda preferira nastupe na nesvakidašnjim mjestima poput crkvi ili špilja, za ovaj prvi zagrebački koncert nismo bili u mogućnosti udovoljiti mu, ali sigurni smo da će se, kao i mnogo puta dosada, KSET još jednom potvrditi kao odlično mjesto za akustičnu i ambijentalnu glazba kakva je ona Steve Kellya.

A ako znate neku zgodnu crkvu koja bi mogla biti dostupna za njegov idući posjet ovom gradu slobodno nam dojavite. Hvala.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45kn mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i glazbenoj knižari Rockamark. Na ulazu će koštati 60kn.

Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21 i 30.

17.02.2011. 12:56:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh