« Seks
objavljeno prije 2 godine
EH, DA... :)

Fotke koje ne bi trebali stavljati na društvene mreže

Tek toliko da znate - određene fotografije ne biste uopće trebali koristiti na aplikacijama za upoznavanje, nikad...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

društvene mreže

,

selfie

,

Tinder

Tinder... da se ne lažemo, tamo je većina ljudi koja pokušava pronaći novu "ljubav svog života", ili oni kojima pristojno i dobro ponašanje u braku nije baš na pameti. No, što staviti kao selfie na takvim fotkama i zašto?

Fotografije koje koristite na raznim aplikacijama za upoznavanje su izuzetno važne za prvi dojam pa ako objavite pogrešne, to vam može pokvariti šanse.

Evo kakve fotografije ne biste trebali koristiti na aplikacijama za upoznavanje.

Grupne fotografije - ako objavite grupnu fotografiju s prijateljima ili obitelji, druga strana će morati pogađati koja ste vi osoba u toj grupi. Vi biste trebali biti jedini subjekt svih slika koje dijelite, a također se pobrinite da ste okrenuti prema kameri tako da je vaše lice jasno vidljivo.

Fotografije iz teretane - možda ćete izgledati sjajno na toj fotografiji, ali bilo bi dobro da vaš budući partner najprije upozna i vidi vaše druge strane prije takvih fotografija.

Fotografije s filterima - filteri u potpunosti mijenjaju naš izgled. Takve stvari trebali biste izbjegavati kako se druga strana ne bi osjećala prevarenom.

Fotografije s naočalama i kapom - sunčane naočale, kape i slične dodatke koji skrivaju vaše crte lica trebali biste izbjegavati. Možda izgledate sjajno sa sunčanim naočalama, ali druga strana ne može dobiti ispravan dojam kako izgledate. Stoga biste trebali izbjegavati korištenje fotografija s odmora na plaži.

25.04.2022. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    25.04.2022. 21:21
    Opasno je te obiteljske stavljat
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh