« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
T-MOBILE INMUSIC

Festivalski noćni program uz Radio 808 Soundsystem u Kupoli

Radio808 ponosno surfa na samoj krijesti vala suvremenosti i aktualnosti, postojeći Sad & Svugdje

Radio 808 Soundsystem
Radio 808 Soundsystem (T-Mobile INmusic)
Više o

T-Mobile INmusic

,

Kupola

,

noćni program

,

Radio 808

Vrhunska glazbena zabava nastavit će se i nakon nastupa na otvorenim pozornicama, a za nju će se pobrinuti ekipa Radija 808 s programom naziva "Radio808 Soundsystem" koja će vas održati budnima do ranih jutarnjih sati uz zvukove breakbeata, dubstepa i bass musica.

Pročitajte u nastavku što ekipa s Radija 808 kaže o sebi:

Radio808 internetski je radio koji nudi novi pristup tom dosad nepotpuno iskorištenom mediju. Razvoj interneta svakodnevno otvara nove kanale komunikacije, a Radio808 ponosno surfa na samoj krijesti vala suvremenosti i aktualnosti, postojeći Sad & Svugdje.

U današnjoj glazbenoj hiperprodukciji sve je teže probrati najkvalitetnije sadržaje jer, figurativno govoreći, lovite li mrežom, svakakvih se riba u njoj nađe. Glazbeni urednici Radija808 vrhunski su "ribari", godinama na radijskoj i općenito glazbenoj sceni, te znaju prepoznati trendove i prije nego se formiraju. Ukratko, znaju "uloviti" najbolji i najkvalitetniji ulov i svježega ga prezentirati slušateljima Radija808.

Radio808 otvoren je novim generacijama te će se ubrzo iskusnim voditeljima i glazbenim urednicima, koji čine pokretačku jezgru, pridružiti veliki broj onih koji možda iskustvo rada na radiju još nisu uspjeli steći, ali zato imaju štošta za ponuditi, odsvirati i reći.

Na T-Mobile INmusic festivalu Radio808 pojavljuje se u ulozi kamperskog INfield radija koji će se emitirati iz festivalskog kampa s posebnim programom za posjetitelje festivala i one koji ove godine neće uspjeti doći. Program će biti distribuiran preko tportala i stranica Radija 808.

Provjerite sami na http://radio808.com!

15.06.2011. 18:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh