« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
VIZIONAR

Jean Michel Jarre u Areni 11. listopada

Legendarni Francuz dolazi u zagrebačku Arenu u sklopu svoje World Tour 2011

Legendarni Jarre stiže u Zagreb
Legendarni Jarre stiže u Zagreb (Lupa promotion)
Više o

Arena Zagreb

,

koncert

,

Jean Michel Jarre

Jean Michel Jarre u Hrvatsku dolazi u sklopu svoje svjetske turneje "World Tour 2011". U zagrebačkoj Areni nastupiti će 11. listopada, a očekuje nas nezaboravan audio vizualni doživljaj te savršeno spajanje nevjerojatnih scenskih efekata integrirajući najnoviju tehnologiju zvuka i  svjetla.

Jean Michel Jarre francuski  je kompozitor, izvođač te priznati tekstopisac. Začetnik  je elektronske glazbe te je uvelike je pridonio toj najvećoj rastućoj glazbenoj evoluciji 20 stoljeća . Do sada je prodao više od 80 milijuna ploča, a prvi uspjeh ostvario je 1976.g. albumom "Oxygène" koji je prodan u 12 milijuna primjeraka. 1979.g. imao je nastup u Parizu na " Place de la Concorde "pred zavidnih milion ljudi. Tijekom svoje karijere Jean Michel Jarre je održavao velike koncertne spektakle, koristeći velike građevine poput piramida, Eiffelovog tornja ili čak cijele gradove kao pozornice.

Danas, Jean Michel Jarre  je sinonim za mistično. Svojim albumima " Oxygene", "Equinoxe" te "Magnetic Fields" postao je vizionar koji je utjecao na mnoge umjetnike od Air, Daft Punka, Mobya pa sve do The Chemical Brothersa i mnogih drugih. Njegovi koncerti također su dio Jarre mita. Oni koji su imali priliku  posvjedočiti njegovim nastupima koji su ujedno i obilježili njegovu karijeru od Kine do Houstona, od Londona do Egipta zauvijek će se sjećati ovih izvanrednih događaja.

Sir Arthur C. Clarke, futurist te kultni autor znanstvene fantastike, veliki fan Jean Michel Jarra, izjavio je :

»Slušao sam sve albume od Jean Michel Jarre  opsesivno, znajući svaku notu napamet. Njegova glazba pratila me je kada sam stvarao 2010:Odyssey Two .Njegovi koncerti su uvijek proslava čuđenja... »

PRODAJA ULAZNICA:

Početak redovne  prodaje ulaznica za jedan od najnevjerojatnijih glazbenih doživljaja počinje u petak, 17.06.2011.g. u 9 sati na svim prodajnim mjestima Eventima, a u prodaji je samo 8000 ulaznica.

Ulaznice su podijeljene u sljedeće kategorije:

VIP PARTER:    350 kn

PARTER SREDINA:  300 kn

PARTER:   250 kn

TRIBINE:  280 Kn

LOŽA:   600 kn

NE ZABORAVITE I NA NAŠE DRUGE SJAJNE KONCERTE:

KORN mala dvorana Doma Sportova, 27.6.2011

 GEORGE MICHAEL Arena Zagreb, 20.9.2011

 BRITNEY SPEARS Arena Zagreb, 1.10.2011

15.06.2011. 16:47:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh