« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
POVRATNICI

Leut Magnetik za splitske odlikaše

Preko ove akcije, Atlantis Festival svim učenicima splitskih srednjih škola koji su ovu godinu zaključili sa odličnim uspjehom omogućuje besplatne karte za festival

Leut Magnetik u Galeriji umjetnina
Leut Magnetik u Galeriji umjetnina (Atlantis festival)
Više o

Leut Magnetik

,

Atlantis festival

Uz dugoočekivani koncertni povratak Leut Magnetika, ovog ponedjeljka u predvorju splitske Galerije umjetnina Atlantis Festival predstavlja svoj program za ovu godinu, te nešto posve novo - inicijativu 'Atlantis za 5'.

'Atlantis za 5' je inicijativa kojom festival odlične učenike srednjih škola želi upoznati sa širokim spektrom glazbe i urbane kulture. Preko ove akcije, Atlantis Festival svim učenicima splitskih srednjih škola koji su ovu godinu zaključili sa odličnim uspjehom omogućuje besplatne karte za ovogodišnji festival. Akcija se koordinira u suradnji sa ravnateljima 26 gradskih srednjih škola. Kao dio predstavljanja akcije i ovogodišnjeg festivalskog programa, Atlantis u suradnji s Muzika.hr vam poklanja koncert Leut Magnetika u predvorju Galerije umjetnina, ovog ponedjeljka u 22 sata.

Nakon višegodišnje pauze, Leut Magnetik sada se vraćaju na glazbenu scenu, što su najavili svježim singlom 'Arhitekt'. Dok su pjesma i videospot u režiji mlade umjetnice Branke Valjin priskrbili brojne pohvale, Leuti su na YouTubeu objavili svoje stare pjesme u novim aranžmanima.

Zadnji put viđeni uživo prije tri godine na Atlantis Festivalu u Splitu, kao predgrupa bendu Zoot Woman, Leut Magnetic dolaze natrag prvim koncertom u rodnom gradu nakon dugo vremena, a svirka je zakazana za ponedjeljak, 20. lipnja u 22 sata, u predvorju Galerije umjetnina, na predstavljanju ovogodišnjeg festivalskog programa.

Leuti će na koncertu premijerno predstaviti materijal s novog albuma, nove verzije starijih pjesama, te novosti u bendu: od sada Leut Magnetik broji sedmero članova, što uključuje gitaristu Mišu Komendu i gudački trio. Novost za Galeriju umjetnina je vrsta svirke; ova lokacija navikla je isključivo na klasične i akustične koncerte, tako da će ovo biti prvi put da se pop zvuk čuje tim prostorima.

Nakon koncerta i predstavljanja kompletnog programa Atlantis Festivala za ovu godinu, zabava se nastavlja na Rivi, ispred kavane Ćakula.

Ove godine, Atlantis Festival traje od 19. do 23. srpnja, sa glazbenim programom na Tvrđavi Gripe, te sportskim programom u Parku Đardin. Cijena dvodnevne ulaznice iznosi 140kn, a iste možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima. Do sada su objavljeni izvođači Uffie, Gold Panda, Tesla Boy i Overflow, a za kompletnu objavu pridružite nam se ovog ponedjeljka u 22 sata ispred splitske Galerije umjetnina. Za daljnje najave, pratite Atlantis Festival na  www.atlantisfestival.hr i službenom Facebook Fan Pageu.

16.06.2011. 16:11:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh