« Stand up
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
SMIJEH

Fenomenalna prva večer Panč festivala

Sinoć u Tvornici komičari i publika dokazali su da kada je humor i smijeh u pitanju, bilo kakve predrasude nestaju

Komičari su razgalili publiku
Komičari su razgalili publiku (Studio Smijeha)
Više o

Tvornica kulture

,

stand up komedija

,

festival Panč

Pet komičara iz cijele regije pod voditeljskom palicom Marine Orsag, nasmijavalo je publiku preko dva sata, a smijeh i aplauz odzvanjali su prostorom tokom cijele večeri.

Festival je otvorio Slovenac Tin Vodopivec, kojeg publika već dobro zna od prijašnjih tri festivala i kako je to dosadašnjih godina bilo, Tin je lakoćom probio led i oduševio publiku.

Nakon Tina na pozornicu popeo se Bojan Velevski iz Makedonije, kojem je ovo bio prvi nastup na festivalu. Iako postoje jezične barijere, Bojan se odlično snašao na hrvatskom jeziku i nasmijao publiku koja ga je podržavala smijehom i aplauzom tokom cijelog nastupa.

A tada je došlo vrijeme za prvog hrvatskog izvođača festivala i ta čast pripala je Tihomiru Paravini. Svi prisutni ostali su pozitivno zatečeni Tihomirovim pomaknutim humorom i legendarnim glazbenim blokom. Četvrti po redu izašao je Aleksandar Perišić iz Srbije i publika ga je fenomenalno prihvatila. Aleksandar ih je nasmijavao, šokirao i oduševljavao tokom cijelog svog nastupa.

Večer je zatvorio najveći komičar na balkanu (2.03m) Vlatko Štampar, koji je svojim fenomenalnim nastupom samo stavio točku na i jedne odlične večeri prepune smijeha.

Sinoć u Tvornici komičari i publika dokazali su da kada je humor i smijeh u pitanju, bilo kakve predrasude nestaju i nikome nije bitno odakle je tko.

Večeras pred publiku Tvornice izlaze: Filip Andronik (BiH), Pedja Bajović (CG), Lucija Ćirović (SLO), Goran Furjan (HR) i Srđan Dinčić (SRB).

Ne propustite biti dio pozitivne atmosfere i spektakla balkanskog humora. Vidimo se u Tvornici.

02.03.2013. 08:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh