« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
HIGHLIGHT

Facebook će naplaćivati popularnost?

Pljunete dva dolara i svi će vaši prijatelji biti prisiljeni čitati vaše genijalnosti koje objavljujete

Facebook Highlight - plati pa si popularan
Facebook Highlight - plati pa si popularan (Facebook)
Više o

Facebook

,

prijatelji facebook

,

Highlight

,

lajkeri

Facebook pokazuje lice koje se već neko vrijeme očekuje. Objava da se testira opcija nazvana Highlight izazvala je kontroverze na forumima, iako se radi o jednostavnoj mogućnosti da vaše postove vidi više prijatelja, na način da se pojave na višim mjestima u feedovima i da ostanu bitno dulje vidljivi.

Novi Zeland je prva zemlja koja testira mogućnost, a prema izjavama iz Facebooka istraživanje je pokazalo da vaši prijatelji vide tek 12% vaših objava i statusa.

Highlight neće postati pretjerano obljubljen ako hrpa ovisnika iskrca po dva dolara da bi svojim umotvorinama sigurno stigla u feedove svojih "prijatelja", a neki katastrofičari u tome vide i početak kraja Facebooka.

Pragmatičniji smatraju da je ovo samo još jedan od niza trikova kojima u vrijeme prije izlaska na burzu Facebook pokušava izazvati veći interes velikih ulagača i potaknuti jagmu za dionicama zbog debelog bankovnog računa.

12.05.2012. 19:45:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    HBomb
    12.05.2012. 20:16
    otić ću osobno do zuckerberga u njegov ured, bacit mu dva dolara na stol i sterat ga u p** m**.. bit će mu to jedan dobar highlight
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh