« Svijet
objavljeno prije 12 godina
UZAVRELE STRASTI U GRČKOJ

Ekstremni desničar išamarao neistomišljenicu za vrijeme talk showa

VIDEO: Član grčke neonacističke stranke Zlatna zora više nije mogao slušati kritike gostiju političkog talk showa te je divljački ispljuskao članicu Komunističke partije

Fotografija vijesti
Više o

Grčka

,

tučnjava

,

fizički napad

,

SYRIZA

Da je Grčka na rubu kolapsa, kako financijskog tako i političkog, potvrdio je nedavni incident, fizički obračun gostiju političke emisije koja se prikazivala u živo na televizijskoj postaji Antenna.

Naime, Iliasu Kasidiarisu, parlamentarnom zastupniku i glasnogovorniku desničarske neonacističke stranke Zlatna zora, film je pukao za vrijeme debate o stanju u Grčkoj kad mu je Rene Dorou, zastupnice iz stranke Syriza, spočitala kako se protiv njega vodi postupak na sudu.

Ksidiaris, inače boksač i bivši pripadnik specijalnih postrojbi grčke vojske, ustao se i zalio Dorou vodom, a potom se okomio na ljevičarku Liane Kanelli iz Komunističke partije koja je sjedila do njega i navodno ga htjela pogoditi novinama.

Unatoč vapajima i brzoj reakciji voditelja političke emisije, uvježbani ekstremni desničar je uspio izvršiti svoju osvetu brutalnom kombinacijom šamara.

Javni tužilac je promptno naredio uhićenje Iliasa Kasidiarisa, a grčka vlada je kategorički osudila nasilan čin glasnogovornika desničarske stranke Zlatna zora.

08.06.2012. 16:43:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh