Metro-portal.hr

objavljeno 08.06.2012. 16:43:18
UZAVRELE STRASTI U GRČKOJ

Ekstremni desničar išamarao neistomišljenicu za vrijeme talk showa

VIDEO: Član grčke neonacističke stranke Zlatna zora više nije mogao slušati kritike gostiju političkog talk showa te je divljački ispljuskao članicu Komunističke partije

Fotografija vijesti

Da je Grčka na rubu kolapsa, kako financijskog tako i političkog, potvrdio je nedavni incident, fizički obračun gostiju političke emisije koja se prikazivala u živo na televizijskoj postaji Antenna.

Naime, Iliasu Kasidiarisu, parlamentarnom zastupniku i glasnogovorniku desničarske neonacističke stranke Zlatna zora, film je pukao za vrijeme debate o stanju u Grčkoj kad mu je Rene Dorou, zastupnice iz stranke Syriza, spočitala kako se protiv njega vodi postupak na sudu.

Ksidiaris, inače boksač i bivši pripadnik specijalnih postrojbi grčke vojske, ustao se i zalio Dorou vodom, a potom se okomio na ljevičarku Liane Kanelli iz Komunističke partije koja je sjedila do njega i navodno ga htjela pogoditi novinama.

Unatoč vapajima i brzoj reakciji voditelja političke emisije, uvježbani ekstremni desničar je uspio izvršiti svoju osvetu brutalnom kombinacijom šamara.

Javni tužilac je promptno naredio uhićenje Iliasa Kasidiarisa, a grčka vlada je kategorički osudila nasilan čin glasnogovornika desničarske stranke Zlatna zora.

08.06.2012. 16:43:18
http://metro-portal.hr/ekstremni-desnicar-isamarao-neistomisljenicu-za-vrijeme-talk-showa/71764/