« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
ZAPLAŠIVANJE

Eiffelov toranj i Berlinski kolodvor na popisu terorističkih ciljeva

Fox News donio je popis navodnih ciljeva terorista njemačko-pakistanskog državljanina kojeg je ispitivala američka vojska

Eiffelov toranj
Eiffelov toranj (Wikipedia)
Više o

terorizam

,

Fox News

Eiffelov toranj u Parizu i Glavni kolodovor u Berlinu nalaze se uz druge poznate europske znamenitosti na popisu mogućih atentata, do kojeg su došle zapadne obavještajne službe, izvijestio je američki Fox News.

Prema američkoj TV postaji, koja se poziva na neimenovani visoki izvor u američkoj administraciji, popis mogućih ciljeva potječe od njemačko-pakistanskog državljanina kojeg je ispitivala američka vojska u svojoj bazi u Bagramu u Afganistanu. Fox News dodaje da je tu informaciju potvrdio još jedan visoki obavještajni dužnosnik.

Na tom popisu nalaze se de luxe hotel Adlon i televizijski toranj u Berlinu, te katedrala Notre-Dame u Parizu, a Fox News dodaje da su pojačane mjere sigurnosti oko britanske kraljevske obitelji.

Sjedinjene Države su u nedjelju upozorile Amerikance koji putuju u Europu na moguće opasnosti terorističkih napada i pozvali ih na oprez nakon informacija tiska o spriječenim atentatima. Sadašnje informacije navode da Al Kaida i povezane organizacije i dalje pripremaju terorističke atentate, naveo je State Department u priopćenju. (hina/metro-portal)

04.10.2010. 09:37:11
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    imejenuzno
    04.10.2010. 14:43
    Onda to sigurno neće biti ciljevi, jer vi koji nas strašite, vi i stojite iza svega. Svaka bomba u Iraku, Pakistanu, bilo gdje da pukne, je vaša bomba. Vama je "terorizam" sredstvo manipulacije i vrlo ste uspješni. Koliko maski samo imate, to je čudo jedno.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh