« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
TERRANEO 2013

Early Bird ulaznice za Terraneo 2013 rasprodane

Odličan glazbeni program, strani i domaći bendovi, dj gostovanja, non-stop party zone, radionice i predavanja, izložbe i performansi, kampiranje

Terraneo opet sprema ludu zabavu
Terraneo opet sprema ludu zabavu (Terraneo)
Više o

ulaznice

,

cijena ulaznica

,

Terraneo 2013

Promotivni paket od 1000 festivalskih ulaznica za ovogodišnji Terraneo festival je rasprodan. Da podsjetimo, ulaznice su po promotivnim cijenama od 299kn bile u prodaji od 13. veljače 2013. Terraneo ovime ponavlja uspjeh od prošle godine te u tri tjedna rasprodaje tzv. „early bird" paket ulaznica prije objave izvođača.

Nove ulaznice za Terraneo 2013. moći će se kupiti na sljedećim ovlaštenim prodajnim mjestima: Dirty Old Shop (Zagreb), glazbena knjižara Rockmark (Zagreb), Dallas Music Shop (Šibenik), Wine bar VINO&INO (Šibenik) te na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

O prvim glazbenim imenima i početku prodaje novog paketa ulaznica, obavijestiti ćemo vas uskoro.

Glavni dio glazbenog programa trećeg izdanja Terraneo festivala održat će se od srijede do petka, 07., 08. i 09. kolovoza 2013. godine, u bivšoj vojarni Bribirskih knezova u Šibeniku.

Odličan glazbeni program, strani i domaći bendovi, dj gostovanja, non-stop party zone, radionice i predavanja, izložbe i performansi, kampiranje, zabavni sadržaji, ekologija, kupanje, sunce i more... jednom rječju Terraneo - glazbeni festival koji pruža tjedan dana nezaboravnog ljetovanja i zabave!

Terraneo se održava u napuštenoj vojarni nedaleko centra Šibenika koja se za vrijeme trajanja festivala pretvara u pravi mali grad prepun pozitivne atmosfere. Pogodno lociran u srcu Dalmacije i s datumom održavanja u drugom vikendu kolovoza, Terraneo je savršena nadopuna turističkoj ponudi te regije, što ju čini primamljivom destinacijom tisuća mladih urbanih ljudi željnih zabave.

Terraneo postaje vodeće glazbeno događanje u regiji koje razvija i njeguje koncept društveno odgovorne i ekološki svjesne zabave. Nadalje, zadaća mu je promovirati prirodna bogatstva i ljepote šibenske regije; predstaviti Šibenik i Hrvatsku kao aktualne i atraktivne svjetske turističke destinacije. Nadasve, Terraneo želi zabaviti, širiti pozitivnu energiju u najopuštenije doba godine i dati posjetiteljima priliku da uživaju u glazbi aktualnih imena svjetske i domaće glazbene scene.

07.03.2013. 11:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh