Metro-portal.hr

objavljeno 07.03.2013. 11:26:00
TERRANEO 2013

Early Bird ulaznice za Terraneo 2013 rasprodane

Odličan glazbeni program, strani i domaći bendovi, dj gostovanja, non-stop party zone, radionice i predavanja, izložbe i performansi, kampiranje

Terraneo opet sprema ludu zabavu
Terraneo opet sprema ludu zabavu (Terraneo)

Promotivni paket od 1000 festivalskih ulaznica za ovogodišnji Terraneo festival je rasprodan. Da podsjetimo, ulaznice su po promotivnim cijenama od 299kn bile u prodaji od 13. veljače 2013. Terraneo ovime ponavlja uspjeh od prošle godine te u tri tjedna rasprodaje tzv. „early bird" paket ulaznica prije objave izvođača.

Nove ulaznice za Terraneo 2013. moći će se kupiti na sljedećim ovlaštenim prodajnim mjestima: Dirty Old Shop (Zagreb), glazbena knjižara Rockmark (Zagreb), Dallas Music Shop (Šibenik), Wine bar VINO&INO (Šibenik) te na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

O prvim glazbenim imenima i početku prodaje novog paketa ulaznica, obavijestiti ćemo vas uskoro.

Glavni dio glazbenog programa trećeg izdanja Terraneo festivala održat će se od srijede do petka, 07., 08. i 09. kolovoza 2013. godine, u bivšoj vojarni Bribirskih knezova u Šibeniku.

Odličan glazbeni program, strani i domaći bendovi, dj gostovanja, non-stop party zone, radionice i predavanja, izložbe i performansi, kampiranje, zabavni sadržaji, ekologija, kupanje, sunce i more... jednom rječju Terraneo - glazbeni festival koji pruža tjedan dana nezaboravnog ljetovanja i zabave!

Terraneo se održava u napuštenoj vojarni nedaleko centra Šibenika koja se za vrijeme trajanja festivala pretvara u pravi mali grad prepun pozitivne atmosfere. Pogodno lociran u srcu Dalmacije i s datumom održavanja u drugom vikendu kolovoza, Terraneo je savršena nadopuna turističkoj ponudi te regije, što ju čini primamljivom destinacijom tisuća mladih urbanih ljudi željnih zabave.

Terraneo postaje vodeće glazbeno događanje u regiji koje razvija i njeguje koncept društveno odgovorne i ekološki svjesne zabave. Nadalje, zadaća mu je promovirati prirodna bogatstva i ljepote šibenske regije; predstaviti Šibenik i Hrvatsku kao aktualne i atraktivne svjetske turističke destinacije. Nadasve, Terraneo želi zabaviti, širiti pozitivnu energiju u najopuštenije doba godine i dati posjetiteljima priliku da uživaju u glazbi aktualnih imena svjetske i domaće glazbene scene.

07.03.2013. 11:26:00
http://metro-portal.hr/early-bird-ulaznice-za-terraneo-2013-rasprodane/76879/