« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
KONCERT

Jessie Ware započela turneju

Organizator zagrebačkog koncerta, Menart BPM, poručuje da su u prodaji ostale još većinom ulaznice za parter

Jessie Ware stiže i u Zagreb
Jessie Ware stiže i u Zagreb (Menart)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

Jessie Ware

,

veliki pogon

O Jessici Lois Ware poznato je sve više ali još ju jedino nismo vidjeli uživo. Ipak, Zagreb je dobio tu čast u okviru proljetne turneje te će njezin nastup 20. ožujka u Tvornici kulture biti ekskluzivni nastup u regiji. Upravo zbog toga, u velikom pogonu očekuju se mnogi posjetitelji iz susjednih zemalja, a pitanje je dana kad će ponestati ulaznica koje samo što nisu rasprodane.

Dan održavanja koncerta je i astronomski početak proljeća; simbolično i mogli bismo reći vrlo prikladno za publiku koja ju voli.

Na karti nastupa ove prelijepe Britanke u ožujku nalazi se 19 gradova. Njezin današnji koncert u Cambridgeu je rasprodan, a slijedi još nekoliko koncerata u Engleskoj nakon čega dolazi "na kopno".

Hrvatska će se stoga naći uz bok Francuskoj, Nizozemskoj, Poljskoj, Njemačkoj i Belgiji u kojima će prema, trenutnim saznanjima, svaki klub u kojem nastupa biti dupkom popunjen.

Album "Devotion" koji je izdala prošle godine u kolovozu za izdavačku kuću Island / Universal Music donio joj je brojne nominacije za prestižne nagrade kao i ogroman interes publike koja je prepoznala njezin predani rad, stihove koji zaziru od banalnosti i nepretencioznu ljepotu.

Organizator zagrebačkog koncerta, Menart BPM, poručuje da su u prodaji ostale još većinom ulaznice za parter te da poziva sve zainteresirane da na vrijeme kupe ulaznicu jer neće biti premještanja u veći prostor niti drugog datuma.

Prodaja ulaznica: sustav Eventimovih prodajnih mjesta ili www.eventim.hr ( www.eventim.rs i www.eventim.si ) po cijeni od 160kn ili 200 kn.

Uživajte uz popularne singlove Jessie Ware „Running", „Sweet talk", „Wildest moments" ili „Night light" i pripremite se za proljeće! 

06.03.2013. 14:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh