« Seks
objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci
SAVJETI, SAVJETI

Dva savjeta za svaku vezu

Ne postoji univerzalan recept za uspješnu vezu, no znamo da svejedno postoji bezbroj izvora od kojih ćemo dobivati savjete

Samo dvije stvari...
Samo dvije stvari... (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

veza

Kad gledamo realno, gotovo svi su spremni poslušati o problemima u našim vezama i ponuditi svoja mišljenja. Ali koliko su zapravo dobri njihovi savjeti?

Većina standardnih vjerovanja o vezama, iako su dobronamjerna, potpuno su kriva. Bilo da ste u potrazi za novim partnerom ili želite poboljšati trenutnu vezu, nemojte se uhvatiti u mrežu pogrešnih vjerovanja.

Nakon istraživanja, pokazalo se da zapravo postoje samo dva savjeta koji će vam uvijek biti pri ruci u bilo kojoj situaciji i pomoći vam... pa evo ih.

Fokusirajte se na sebe - iako ste možda zauzeti različitim obavezama i ispunjavanjem različitih ciljeva, ako želite imati zdravu vezu morate joj posvetiti barem malo vremena. Malene geste kojima ćete pokazati partneru da vam je stalo mogu biti sasvim dovoljne - iako su malene imaju jako pozitivan efekt vašu vezu. Mali pokazatelji pažnje izazivaju zahvalnost, a ona pojačava osjećaje povezanosti i zadovoljstva.

Imajte visoka očekivanja od svoje veze

Kada imate visoka očekivanja bit ćete zadovoljni dok god vaša veza stoji čvrsto na nogama, no kada prolazite kroz teža razdoblja (razdvojenost, novi posao ili nezaposlenost) razmislite o smanjivanju svojih očekivanja.

I to je to... ostalo su samo tlapnje...

08.11.2021. 20:42:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    08.11.2021. 21:19
    treba snimiti bolje tu osobu
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh