« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
SLATKORJEČIVI

Društveni muškarci češće su nevjerni

Dragi vam je otvoren i pristupačan lik koji se brzo snalazi u svakom društvu? Vrijeme je da se upali crvena lampica, jer takvi varaju bez grižnje savjesti

Otvoreni lakše varaju
Otvoreni lakše varaju (Arhiva)
Više o

prevara

,

nevjera

,

veza

,

muškarci

,

otvorenost

,

društveni muškarci

,

slatkorječivost

Otvorene i društvene muškarce voli svatko, jer ne kompliciraju, brzo se snalaze u svakom društvu i, općenito gledano, odaju dojam osobe koju je dobro imati u svojoj blizini. No, to se odnosi na sve osim njihovih partnera u vezi ili braku, tvrde stručnjaci.

Naime, upravo su takvi muškarci proglašeni zapravo najgorima, jer su sposobni biti nevjerni bez ikakve grižnje savjesti. Voditelj istraživanja na jednom američkom sveučilištu tvrdi da je većina ljudi koji žele duge veze u krivu, jer otvorene osobe doživljavaju kao odlične supružnike zbog pozitivnog karaktera i sposobnosti da zabave društvo.

No, ma kako zabavni i otvoreni bili, istovremeno su takvi muškarci previše narcisoidni što im daje veliku sklonost aferama. Njegov je savjet da se radije spojite s osobom koja je draga i samosvjesna, jer su takve osobe u pravilu skromnije i iskrenije, pa je mogućnost da će imati avanture za jednu noć znatno manja. 

Otvorenost je, zaključuju istraživači, zapravo predispozicija za nevjeru, jer takve osobe u stanju su biti u dugoj i predanoj vezi, no unatoč tome često šarati sa strane. 

Pa vi birajte ...

09.02.2014. 18:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh