« Život
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
DISKRETNE PORUKE

Donje rublje koje potiče apstinenciju

Roditelji se često pomire s činjenicom da ne mogu kontrolirati svoje tinejdžere

Fotografija vijesti
Više o

tinejdžeri

,

donje rublje

,

apstinencija

No, neke majke ne odustaju. I tako je dizajnirana linija donjeg rublja koja promovira apstinenciju pomoću slogana "povuci zatvarač" i "ne večeras". Bizarna kolekcija, koja se prodaje online, nazvana je "Što bi vaša majka učinila?", a uključuje muške bokserice, donje rublje, majice, pa čak i torbu.

Dizajneri kolekcije objašnjavaju: "Stvorili smo ovu kolekciju kako bi poslužila kao baza za izgradnju obiteljskog morala po pitanju veza i ljubavi. Ponudili smo donje rublje kao simpatičan podsjetnik koji može pomoći da ostavite dojam i to na diskretan način."

I dok vjerojatno neće imati nikakav utjecaj u Europi, ovo donje rublje moglo bi biti vrlo dobro prihvaćeno u SAD-u, gdje raste utjecaj pokreta za apstinenciju. Jedan od najjačih pokreta jest True Love Waits (Prava ljubav čeka), čiji sljedbenici nose tzv. "prsten apstinencije" kako bi pokazali svoju odanost djevičanstvu do braka.

Čini se da takvi pokreti imaju utjecaja jer 29 posto djevojaka i 27 posto dječaka u dobi od 15 do 24 nije imalo nikakav seksualni kontakt, pokazuje nedavno istraživanje. Rezultati također pokazuju da je stopa tinejdžerskih trudnoća pala za 40 posto u posljednjih 20 godina jer mladi čekaju pravu osobu s kojom će započeti obitelj. Stručnjaci ukazuju na trend odmaka od liberalne kulture 1990-tih kada su žene smatrale da je u redu imati neobavezan seks poput muškaraca.

Ukoliko se odlučite nabaviti svoj primjerak, možete to učiniti ovdje.

20.04.2011. 09:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh