« Život
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
BRUTALNO I PRED KAMEROM

Doktor koji je seksualno zlostavljao pacijentice prebio novinare

Nakon što su ga novinari snimili skrivenom kamerom kako seksualno uznemiruje pacijenticu, talijanski je doktor potpuno izgubio živce i pred kamerama teško ozlijedio snimatelja

Fotografija vijesti
Više o

korupcija

,

Italija

,

seksualno nasilje

,

brutalni video

Skandalima koji potresaju Italiju, a posebice onim seksualnim, čini se da nema kraja. Talijanska je televizijska ekipa iz vrlo popularne emisije „Striscia la Notizia" (Svucite vijesti) prije dvadesetak dana snimlila reportažu o nastranom liječniku koja je potresla cijelu zemlju i pokrenula pravu lavinu komentara na društvenim mrežama i u javnosti.

Novinari su primili telefonski poziv žene koja je tvrdila kako ju je dotični liječnik seksualno zlostavljao za vrijeme rutinskog pregleda, nakon čega je ekipa odlučila u njegov ured postaviti skrivenu kameru, uz malu pomoć jedne medicinske sestre.

Nakon što je žena ponovno došla na pregled istom liječniku, kamera je snimila doktora kako ju dira po grudima i između nogu te u više navrata i ljubi po usnama. Po završetku pregleda, novinari su odlučili pokucati na vrata liječnikovog ureda i suočiti ga s dokazima o teškom kršenju liječničke prakse pred upaljenim kamerama.

Iako se u početku branio kako je sve to izmišljotina te da je on zapravo svetac, doktoru nije trebalo previše da potpuno izgubi kontrolu i vrlo nasilno izbaci novinare na ulicu, nakon čega je u potpunom ludilu željeznom šipkom počeo udarati kamermane. Na mjesto događaja ubrzo je stigla policija i hitna pomoć, koji su krvavog kamermana odvezli u bolnicu.

Liječnik je smijenjen s dužnosti dok traje istraga, a tereti ga se za seksualno zlostavljanje i povredu liječničke prakse. Osim toga, morat će se suočiti i s tužbom za nanošenje tjelesnih ozljeda i napad na novinare.

07.06.2012. 10:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh