« Život
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
OTVORITE OČI

Pet znakova da je vaša veza osuđena na propast

Iako smo svi u ljubavi slijepi, postoje određeni znaci koji ukazuju da partner i nije baš prava osoba za vas

Fotografija vijesti
Više o

sreća

,

ljubav

,

sretna veza

,

prekid

,

sretan brak

,

skladan brak

Dok svijet gledamo kroz "ljubavne naočale" sve oko nas doima se savršeno, no jednom kada zaljubljenost splasne i kemijski se vatromet stiša možemo spoznati neugodnu istinu - uzaludno smo potrošili vrijeme na osobu koja nas i ne zaslužuje.

Da je vaša veza osuđena na propast ukazuju vam ovi znaci:

1. Ne možete biti ono što uistinu jeste - Kada vam bliski prijatelji kažu da ste se promijenili, onda sigurno i jeste. Ako se u društvu partnera/ice ne osjećate potpuno opušteno, morate pažljivo birati riječi koje izgovarate i paziti kako se ponašate, onda je to znak da je vaša osobnost postala projekcija njegovih/njenih želja. Želite li uistinu zbog ljubavi žrtvovati ono što jeste?

2. Nesretni ste - Iako naši partneri nisu odgovorni za našu sreću ili zadovoljstvo životom, oni bi nam barem trebali dan učiniti ljepšim. Kada ste u vezi s pravom osobom uživate u životu i općenito se  osjećate se sretnijima. Ako ste potišteni i nesretni većinu vremena, a pogotovo kada ste u blizini partnera, onda bi vam to mogao biti jasan znak da ona/on i nisu baš za vas.

3. Iscrpljeni ste - Druženje s partnerom/icom trebalo bi nas ispuniti pozitivnom energijom, a ne da se osjećamo emocionalno iscrpljeno. Ljudi koji konstantno prigovaraju, jadaju se i općenito imaju negativan pogled na svijet deprimiraju i najvedrije osobe oko sebe. Želite li uistinu provesti život s takvom djevojkom ili muškarcem?

4. Prijateljski faktor - Ako ste s partnerom u vezi već neko vrijeme, a niste ga ili ju upoznali s prijateljima onda vam to puno govori o kakvoj se osobi radi. Prijatelji su objektivniji od nas i vide stvari koje nama uredno promiču. Ako smo nekompatibilni s partnerom ili je on/ona loša osoba, prijatelji su ti koji će nam ukazati sve mane naše veze.  

5. Ne vidite zajedničku budućnost - Sasvim je normalno da nakon određenog vremena provedenog u vezi počinjete maštati o  zajedničkoj budućnosti, no ako se ne vidite skupa za nekoliko godina ni u mislima onda bi mogli dobro razmisliti zašto ste još uvijek s njime ili njom. Budite pošteni i prema sebi i prema partneru te okončajte vezu koja, tako i onako, u vašim očima nema budućnost.              

05.06.2012. 17:52:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh