« Biznis
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
IDEJE NA KVADRAT

Dođite na Dan kreativnog biznisa

Dan kreativnog biznisa bit će posve drugačiji i originalni poslovni susret poduzetnika koji već godinama uspješno kormilare poduzetničkim vodama, onima koji su u njih tek ušli i onih koji se tek spremaju startati

Dan kreativnog biznisa
Dan kreativnog biznisa (Kreativna vjeverica)
Više o

Dan kreativnog biznisa

,

kreativna vjeverica

Želite čuti uspješne poduzetničke priče, koje će Vas motivirati? Cilj Vam je iskoristiti krizno vrijeme za napredak? Interesiraju Vas ideje koje su osvojile domaće i strano tržište? Uspješni poduzetnici otkrivaju tajne svoga uspjeha!

POZIV NA DAN KREATIVNOG BIZNISA

Dragi poduzetnici, sadašnji i budući,

iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na prvi Dan kreativnog biznisa, biznis konferenciju u organizacije Kreativne Vjeverice, koja će se održati 26.listopada 2012.godine u Centru za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj u Zagrebu, Nova cesta 3-7, s početkom u 9.15 sati.

Dan kreativnog biznisa bit će posve drugačiji i originalni poslovni susret poduzetnika koji već godinama uspješno kormilare poduzetničkim vodama, onima koji su u njih tek ušli i onih koji se tek spremaju startati. Svi će imati prilike čuti uspješne Poduzetničke priče šest domaćih poduzetnika i poduzetnica, koji će svoja predavanja održati na način da prenesu iskustvo, znanje, motivaciju i svoj recept za uspjeh.

Sredinom Dana, očekuje vas Okrugli stol na temu Osvoji EU tržište iz vlastitog dvorišta, tijekom kojeg ćete imati prilike poslušati savjete i vrijedne informacije poznatih stručnjaka: Hrvoja Prpića, osnivača HG Spota i uspješnog Poslovnog anđela; Tomislava Grubišića, Co-Foundera svjetski poznate domaće tvrtke iStudio; Mate Rimca, vlasnika inovativnih Rimac automobila; Vesne Torbarine, koordinatorice Europske poduzetničke mreže Hrvatske i brojne uspješne goste iznenađenja.

Dan kreativnog biznisa završit će organiziranom razmjenom vizitki do 16 sati, tijekom koje ćete imati prilike umrežiti se sa svim okupljenim predavačima, organizatorima i sudionicima konferencije te dogovoriti konkretne sastanke i poslove.

Ne propustite susret koji će otvoriti sva vaša čula! A na koji način, tek ćete otkriti.

Ulaz besplatan uz obaveznu prijavu preko sustava Entrio!

Više informacija i link na prijavu pronaći ćete na

http://www.kreativni-biznis.com/dan.html

Vidimo se na Danu kreativnog biznisa!

04.10.2012. 20:52:46
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Marija
    09.10.2012. 08:26
    "uspješne Poduzetničke priče šest domaćih poduzetnika Hrvoja Prpića, osnivača HG Spota"

    Mladen Delić bi rekao: "ljudi moji, pa je li to moguće!".
    Kako netko tko je poduzeće doveo u stečaj može bit uspješan i čemu nas on može naučiti?
  2. avatar
    web dizajn
    14.10.2012. 13:40
    Činjenica je da ovoj našoj napaćenoj domovini treba kreativnih ideja, bez toga sigurno neće biti napretka! Nisam upoznat s osobama koje će prezentirati svoj rad, ali sigurno je da će se čuti i po koja pametna :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh