Metro-portal.hr

objavljeno 04.10.2012. 20:52:46
IDEJE NA KVADRAT

Dođite na Dan kreativnog biznisa

Dan kreativnog biznisa bit će posve drugačiji i originalni poslovni susret poduzetnika koji već godinama uspješno kormilare poduzetničkim vodama, onima koji su u njih tek ušli i onih koji se tek spremaju startati

Dan kreativnog biznisa
Dan kreativnog biznisa (Kreativna vjeverica)

Želite čuti uspješne poduzetničke priče, koje će Vas motivirati? Cilj Vam je iskoristiti krizno vrijeme za napredak? Interesiraju Vas ideje koje su osvojile domaće i strano tržište? Uspješni poduzetnici otkrivaju tajne svoga uspjeha!

POZIV NA DAN KREATIVNOG BIZNISA

Dragi poduzetnici, sadašnji i budući,

iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na prvi Dan kreativnog biznisa, biznis konferenciju u organizacije Kreativne Vjeverice, koja će se održati 26.listopada 2012.godine u Centru za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj u Zagrebu, Nova cesta 3-7, s početkom u 9.15 sati.

Dan kreativnog biznisa bit će posve drugačiji i originalni poslovni susret poduzetnika koji već godinama uspješno kormilare poduzetničkim vodama, onima koji su u njih tek ušli i onih koji se tek spremaju startati. Svi će imati prilike čuti uspješne Poduzetničke priče šest domaćih poduzetnika i poduzetnica, koji će svoja predavanja održati na način da prenesu iskustvo, znanje, motivaciju i svoj recept za uspjeh.

Sredinom Dana, očekuje vas Okrugli stol na temu Osvoji EU tržište iz vlastitog dvorišta, tijekom kojeg ćete imati prilike poslušati savjete i vrijedne informacije poznatih stručnjaka: Hrvoja Prpića, osnivača HG Spota i uspješnog Poslovnog anđela; Tomislava Grubišića, Co-Foundera svjetski poznate domaće tvrtke iStudio; Mate Rimca, vlasnika inovativnih Rimac automobila; Vesne Torbarine, koordinatorice Europske poduzetničke mreže Hrvatske i brojne uspješne goste iznenađenja.

Dan kreativnog biznisa završit će organiziranom razmjenom vizitki do 16 sati, tijekom koje ćete imati prilike umrežiti se sa svim okupljenim predavačima, organizatorima i sudionicima konferencije te dogovoriti konkretne sastanke i poslove.

Ne propustite susret koji će otvoriti sva vaša čula! A na koji način, tek ćete otkriti.

Ulaz besplatan uz obaveznu prijavu preko sustava Entrio!

Više informacija i link na prijavu pronaći ćete na

http://www.kreativni-biznis.com/dan.html

Vidimo se na Danu kreativnog biznisa!

04.10.2012. 20:52:46
http://metro-portal.hr/dodjite-na-dan-kreativnog-biznisa/74194/