« Nogomet
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
NARUŠAVANJE UGLEDA

Dinamo najoštrije osuđuje ilegalno klađenje

Klub je izdao priopćenje u vezi s napisima za sudjelovanje u ilegalnom klađenju i namještanju rezultata u kojima je navodno sudjelovao sportski direktor kluba Zoran Mamić

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)
Više o

Dinamo

,

Zoran Mamić

,

ilegalno klađenje

U priopćenju stoji:

"1. NK Dinamo, kao uostalom i cjelokupna nogometna i hrvatska javnost, najoštrije osuđuje pojavu ilegalnog klađenja i namještanja razultata jer ista nanosi veliku štetu nogometu i narušava vjeru u sportske napore i sportske rezultate uopće, te još više udaljava navijače s tribina.

2. Ove napise u medijima uoči jedne od najznačajnijih kvalifikacijskih utakmica u UEFA natjecanjima NK Dinamo ne smatra slučajnim, već vrlo opasnim i rušilačkim.

3. Radi objektivnog informiranja javnosti naglašavamo da se na zahtjev HNS-a i UEFA-e sportski direktor kluba g. Zoran Mamić odazvao na poziv isključivo u statusu svjedoka te da je bio u Nyonu, sjedištu UEFA-e, kako bi i osobno odbacio bilo koju mogućnost svog sudjelovanja u ilegalnim postupcima vezanima uz klađenje, kako za spomenutu utakmicu kupa NK Dinamo-HNK Hajduk, tako i za bilo koju drugu nogometnu utakmicu.

4. Ovim putem dajemo punu podršku svim istražnim organima čija je aktivnost usmjerena na sprječavanje kriminalnih aktivnosti u nogometu, a posebno ilegalnog klađenja i namještanja rezultata, bilo da istrage provodi UEFA ili pravosudna tijela Republike Hrvatske". (hina/metro-portal)

26.07.2010. 14:41:19
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  webmacho
  14.09.2010. 22:11
  ha ha neš ti autoriteta
 2. avatar
  Kladionica
  14.09.2010. 22:14
  a da baš
 3. avatar
  PokerAS
  14.09.2010. 22:15
  a da baš kreteni
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh