« Kazalište
objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci
PREDSTAVE

Dim, decibeli i revolucija na repertoaru ZKM-a

Ova predstava koja ujedinjuje elektronsku glazbu i frenetični ples, dokumentarni teatar i društveni angažman, na repertoaru je Zagrebačkog kazališta mladih 28., 29. i 30. travnja

Montažstroj u Zekaemu
Montažstroj u Zekaemu (Montažstroj)
Više o

ZeKaeM

,

Montažstroj

,

A gdje je revolucija stoko

Zagrebačka publika ponovno ima priliku pogledati predstavu A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? umjetničkog kolektiva Montažstroj. Ova predstava koja ujedinjuje elektronsku glazbu i frenetični ples, dokumentarni teatar i društveni angažman, na repertoaru je Zagrebačkog kazališta mladih 28., 29. i 30. travnja. 

A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? propituje komodifikaciju društvenog bunta koju je iznjedrio glazbeni album "Paket aranžman" i jugoslavenski novi val iz 80-ih godina prošloga stoljeća. A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? povezuje 30 godina naše zajedničke stvarnosti od vremena kada se još mislilo da glazba i umjetnost mogu doprinijeti društvenim promjenama, do danas, kada je diktat profita opće mjesto društvenog konsenzusa.

Ova poučna predstava razgolićuje mehanizme cenzure i autocenzure uvjetovane nezasitnom željom za novcem, propitujući spremnost svakoga od nas pojedinačno da damo svoj zalog revolucionarnoj promjeni društva.

Predstavu A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? možete pogledati 28. i 29. travnja s početkom u 20 sati te 30. travnja s početkom u 21 sat. Informacije o prodaji ulaznica potražite na stranicama Zagrebačkog kazališta mladih.

22.04.2015. 09:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh