« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
FESTIVALI

Deseti rođendan Slurp! festivala kao događaj za pamćenje

Nakon instatno postignutog konsenzusa sa izvođačima i inim suradnicima, organizacija je dovedena u situaciju da u manje od 24 sata prvi put u povijesti pripremi i realizira rave po zvizdanu

Slurp! festival
Slurp! festival (Arhiva)
Više o

Slurp! festival

,

10. Slurp!

Dan prije početka održavanja nadležne institucije ukinule su prvotno izdanu dozvolu u originalno najavljenom terminu, i zamijenili je sa novom koja dopušta održavanje sa završetkom programa u ponoć.

Nakon instatno postignutog konsenzusa sa izvođačima i inim suradnicima, organizacija je dovedena u situaciju da u manje od 24 sata prvi put u povijesti pripremi i realizira rave po zvizdanu usred Dalmacije. U već poprilično otežanim okolnostima, uz sustav provjere covid potvrda i punkt za antigensko testiranje, uz nove mjere prouzročene epidemijom.

Program dvodnevnog festivala stisnut je u cijelodnevni, ukupnog trajanja od 18 sati, uz minimalne izmjene u rasporedu nastupa.

Na Healing Sounds pozornici, redom su se izmjenjivali:
Bebetto, Le Chocolat Noir, Ilija Rudman, Petar Dundov, Sergej Snooze, Qwerty, Funk Guru, Jan Kinčl. Ivan Komlinović i SugaDaddy.

Svi izvođači isporučili su odlične setove, čak i onda kad su vladali ekstremni uvjeti visoke ljetne temperature, navodno najtoplijeg dana ovog ljeta dosad.

Ne propusti provjeriti 'Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project', dobrotvorni kompilacijski album domaće elektroničke scene na kojem se nalazi dio predstavljenih izvođača:
Link na album: https://orcd.co/healingsounds
Vinyl Part 1 Pre-order: https://www.pdv.com.hr/hr/store/va-healing-sounds-croatia-earthquakes-re...
Crowd-funding kampanja: https://gogetfunding.com/healing-sounds

Šbenski entuzijast Dražen Frua danima i noćima pripremao je pravu oazu Čudne muzike, pozornice na kojoj su se izmjenjivali:
Session Digger, Foxy, Carnero, Miyagi & Matt Demon, Petra Elza & Dino, Darkman, Mradar, DJ FrenkyBoy, Edy C, Bake, Chuddak, Fikcio Monger, Tomislav Rupic.

Svi redom isporučivši odlične setove, uz atmosferu koja je konstantno bila za pamćenje, uz potporu scene kojoj je Dražen i njegova Čudna muzika uvijek na raspolaganju.

Za razliku od nadležnih institucija, Šibenčani i ini posjetitelji su srčano podržali lokaciju Martinske u Šibeniku, kao i rođendansko slavlje Slurp! festivala u nemogućim uvjetima, isprativši ga s ovacijama.

04.08.2021. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh