« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
FESTIVALI

Membrain Festival otvara se danas

Membrain Festival počinje od sutra u punom obimu bez obzira na nebulozne odluke Stožera

Membrain Festival
Membrain Festival (Arhiva)
Više o

Šibenik

,

Membrain Festival

Iako su organizatori Membrain Festivala prošli četvrtak dobili dozvolu da se festival može održavati do 6 sati ujutro, sukladno tome što će svi posjetitelji imati COVID potvrde, u petak je ta odluka poništena te je radno vrijeme određeno samo do pola noći. Nebulozna odluka od strane nacionalnog i lokalnih Stožera tako brani publici koja ima COVID potvrdu da budu na festivalu dulje od ponoć, a prije toga mogu.

Bez obzira na to, organizatori Membrain Festivala odlučili su da događaj ide u punom obimu ali ove godine u dnevnim terminima. Tako će šesto izdanje ovog „bass" festivala početi sutra već od 13 sati na lokaciji rt i kamp Martinska nasuprot Šibenika, trajat će tri dana, svaki dan od 13 do ponoć.

„Osjećamo se prevarenima od strane Stožera jer su nam od 1.7. prvo uvjetovali da moramo sva javna okupljanja raditi uz COVID potvrde, garantirajući nam da u tom slučaju više nema covid restrikcija, a od prošlog petka očito ta priča više ne drži vodu. Dakle, Stožer kaže da ljudi koji imaju COVID potvrde, čime na ulazu u festival dokazuju da ne nose virus u sebi, na festivalu mogu biti do ponoći, ali nakon toga ne. Nama je to odluka koja nema nikakvog logičnog objašnjena i smatramo je idiotskom" žale se iz šibenske PARK organizacije koja šestu godinu u nizu organizira Membrain. 

Podsjetimo, ove godine na Membrainu u tri dana programa i na dvije pozornice nastupa preko 50 DJ-eva iz Hrvatske, regije i Europe. Neka od najvažnijih imena s lineupa su Youngsta, Onemind, Amoss, Presha, The Untouchables, Gest, Coco Bryce i dr. koji će i ove godine u Šibeniku prezentirati trenutno najbolje trendove s nezavisne europske bass scene.

Ulaznice za šesto izdanje Membrain festivala u prodaji su preko Entrio sustava a koštaju od 140 kuna za jedan dan do 300 za sve dane festivala, što uključuje i besplatan kamp u sklopu lokacije. Od četvrtka ulaznice će se moći kupi na ulazu u festival, gdje će se vršiti i testiranje za COVID potvrde po cijeni od 75 kuna.

05.08.2021. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh