« Zdravlje
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
WOW :)

Čudnovati kućni lijekovi koji stvarno liječe

Korištenje ovih stvari koje imate u kući sigurno vam ne bi palo na pamet u svrhe liječenja problema, no pokušajte, nećete se pokajati

Maslinovim uljem možete se boriti protiv ekcema
Maslinovim uljem možete se boriti protiv ekcema (Wikipedia)
Više o

maslinovo ulje

,

štucanje

,

šećer

,

loš zadah

,

jogurt

,

zadah

,

ekcem

,

lijek protiv štucanja

,

zadah iz usta

,

gljivice na nogama

Kućni lijekovi uvijek su popularna rješenja za neke od tegoba koje imamo, a ovoga puta radi se o četiri lijeka koji su, blago rečeno, čudnovati, no istovremeno izuzetno učinkoviti u liječenju.

Gljivice na noktima čest su problem i nije ih teško zaraditi na nekom bazenu, a vjerovali ili ne, najbolji i najbrži lijek je tekućina za ispiranje usta. Svojim dezinficirajućim i antiseptičkim karakteristikama riješit će vas većine vrsta gljivica u roku o par dana, ako dva puta dnevno na petnaestak minuta potapate noge u nju.

Loš zadah iz usta jedna je od najgorih stvari koje nas mogu mučiti, jer nam stvarno daje loš imidž i utječe na nesigurnost. Osim gore navedenom vodicom, možete je se riješiti i jogurtom, čije bakterije potiskuju bakterije u ustima koje su krive za loš dah. Dakle, ako nakon jutarnjeg pranja zuba i dalje nemate fin dah, popijte jogurt i problem je riješen.

Ekcemi također muče mnoge, a umjesto skupih krema nakon tuširanja na vlažnu kožu nanesite malo djevičanskog maslinovog ulja, domaćeg po mogućnosti, i bolni plikovi će se smiriti i nestati. 

Za kraj, tegoba koja svima ide nevjerojatno na živce - štucanje. Kad ga ne možete zaustaviti ni na koji način, uzmite žličicu običnog, suhog šećera i pustite da se rastopi u ustima i štucanje će prestati. 

21.11.2012. 11:53:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    alanis
    11.01.2014. 16:09
    Gljivica na noktima sam se riješila upornim svakodnevnim premazivanjem nokta esencijom.Nokte treba premazivati i bar mjesec dana nakon što u potpunosti izraste zaraženi dio nokta jer su one uporne kad se jednom dobiju i vraćaju se.također, prilikom premazivanja (štapićem za uho)čitave nokatne ploče paziti da esencija ne dođe u dodir sa okolnom kožom na zaraženom prstu, jer ostavlja opekline, koje nisu strašne , ali bolje ih izbjeći.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh