Metro-portal.hr

objavljeno 21.11.2012. 11:53:00
WOW :)

Čudnovati kućni lijekovi koji stvarno liječe

Korištenje ovih stvari koje imate u kući sigurno vam ne bi palo na pamet u svrhe liječenja problema, no pokušajte, nećete se pokajati

Maslinovim uljem možete se boriti protiv ekcema
Maslinovim uljem možete se boriti protiv ekcema (Wikipedia)

Kućni lijekovi uvijek su popularna rješenja za neke od tegoba koje imamo, a ovoga puta radi se o četiri lijeka koji su, blago rečeno, čudnovati, no istovremeno izuzetno učinkoviti u liječenju.

Gljivice na noktima čest su problem i nije ih teško zaraditi na nekom bazenu, a vjerovali ili ne, najbolji i najbrži lijek je tekućina za ispiranje usta. Svojim dezinficirajućim i antiseptičkim karakteristikama riješit će vas većine vrsta gljivica u roku o par dana, ako dva puta dnevno na petnaestak minuta potapate noge u nju.

Loš zadah iz usta jedna je od najgorih stvari koje nas mogu mučiti, jer nam stvarno daje loš imidž i utječe na nesigurnost. Osim gore navedenom vodicom, možete je se riješiti i jogurtom, čije bakterije potiskuju bakterije u ustima koje su krive za loš dah. Dakle, ako nakon jutarnjeg pranja zuba i dalje nemate fin dah, popijte jogurt i problem je riješen.

Ekcemi također muče mnoge, a umjesto skupih krema nakon tuširanja na vlažnu kožu nanesite malo djevičanskog maslinovog ulja, domaćeg po mogućnosti, i bolni plikovi će se smiriti i nestati. 

Za kraj, tegoba koja svima ide nevjerojatno na živce - štucanje. Kad ga ne možete zaustaviti ni na koji način, uzmite žličicu običnog, suhog šećera i pustite da se rastopi u ustima i štucanje će prestati. 

21.11.2012. 11:53:00
http://metro-portal.hr/cudnovati-kucni-lijekovi-koji-stvarno-lijece/75001/