« Seks
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
MMM :)

Čudesne ženske erogene zone

Muškarci obično na ženskom tijelu znaju dvije erogene zone (šala, naravno) koje nemilice eksploatiraju, no ima ih još i jako su zanimljive

Erogenih zona kao u priči
Erogenih zona kao u priči (Arhiva)
Više o

usne

,

bedra

,

trbuh

,

glava

,

stopala

,

ženske erogene zone

Erogene zone kod žena zgodno su raspoređene po cijelom tijelu, a ne kako većina muškaraca vjeruje na dva dijela (grudi i ... znate već). Naravno, svaki iole obavješteniji muškarac prezirno će odmahnuti i reći da ih zna još bezbroj, a evo nekih koje su prilično zanimljive.

Recimo, krenimo s gornje strane ... glava i vlasište također su erogena zona, jer će nježna masaža vlasišta priuštiti ženi sjajan osjećaj opuštanja i užitka, jer se tamo nalaze tisuće završetaka živaca.

Ne morate ići daleko da bi našli sljedeću - usne su jedna od najsnažnijih erogenih zona, jer se tijekom ljubljenja otpuštaju hormoni sreće oksitocin i serotonin koji će potaknuti uzbuđenje.

Donji dio trbuha također je prepun završetaka živaca, a kako su oni povezani s vaginom, jasno vam je da će uzbuđenje uzletjeti do nebesa.

Za kraj - unutrašnja strana bedara, sjajno područje na kojem morate biti jako pažljivi kako ne bi škakljali umjesto da napaljujete, ali ako to naučite raditi kako treba, vatromet je zagarantiran.

24.11.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh