« Seks
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
HE HE

Razlike u seksu između Europe i Amerike

Ameri su u životu puno otvoreniji od Europljana, pa je logično pomisliti i da su skloniji avanturama, no prava istina je potpuno drugačija

Što rade Europljani, a što Ameri
Što rade Europljani, a što Ameri (Arhiva)
Više o

SAD

,

seks

,

Europa

,

zanimljivosti

,

razlike

Predrasude u seksu raširene su vjerojatno više nego o bilo kojem drugom segmentu života, pa se tako o Europljanima misli da su ukočeni, a Ameri otvoreni. Prema toj logici, Ameri bi trebali biti otvoreniji za avanture, no to nije istina - nevjerno je 57 posto Europljana prema 36 posto Amera.

Kad te brojke razdvojimo na spolove, muški Europljani varaju u 49 posto slučajeva prema tek 31 posto Amera, a kod ženskog roda situacija je još gora - nevjerno je 64 posto Europljanki, dok je America u toj kategoriji 41 posto.

Što se tiče zaštite od neželjene trudnoće, u Europi se više vole pilule, a u Americi kondomi, a 58 posto Amera vrlo precizno može locirati sve dijelove anatomije vezane uz seks, prema tek 40 posto Europljana. 

No, iako su s jedne su strane vjerniji partnerima, Amerikanci ipak više riskiraju s mogućnošću neželjene trudnoće - 38 posto njih prakticira "vađenje uoči ejakulacije", dok je tomu sklono tek 20 posto Europljana. 

Omiljene seksualne poze također se znatno razlikuju - Ameri obožavaju doggy style, dok je u Europi podjednako omiljen misionarski položaj i kad je žena gore.

Eto, pa se vi preselite tamo gdje su vam sklonosti bliže ...

23.11.2015. 23:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh