« Seks
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
DIVLJE I RIĐE

Crvenokose žene bolje su u krevetu

Žene crvene boje kose spremnije su na eksperimente, više vole seks i prepuštaju mu se sa strašću

Christina Hendricks je utjelovljenje seksipila
Christina Hendricks je utjelovljenje seksipila (Arhiva)
Više o

seks

,

crveno

,

Christina Hendricks

,

crvena kosa

,

crvene žene

,

odličan seks

Crvena kosa simbol je zavođenja i tjelesne privlačnosti. U hebrejskom su tako riječi krv i crveno istog podrijetla, a crvena je ujedno boja vatre, zrelog voća i zalaska sunca.

Seksolozi se godinama bave pitanjem seksualne privlačnosti žena crvene kose, a njihova istraživanja upućuju na to da one spolni odnos u prosjeku vole više od plavuša i brineta.

Institut u Hamburgu proveo je istraživanje u kojem je nekoliko stotina Njemica odgovaralo na pitanje koliko često vode ljubav. Pokazalo se da su seksualni životi crvenokosih žena bili puno aktivniji od žena drugih boja kose te da su one spremnije na avanture od ostalih.

Ipak, muškarci koji se upuštaju u odnose s crvenokosim zavodnicama moraju biti spremni na ljubavne jade i slomljena srca. Dok svaka deseta žena vara svog partnera, istraživanja pokazuju da u skupini crvenokosih to čini svaka osma.

Žene koje se osjećaju zapostavljenima i usamljenima najčešće se odlučuju kosu obojiti upravo u crveno jer je riječ o boji požude koja šalje jasnu poruku muškarcima.

01.11.2012. 20:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh