« Seks
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
ZA BOLJI SEKS

Masline jačaju muškarčev seksualni nagon

Za dužu i bolju erekciju potrebne su dobre masnoće kojih ima u maslinovom ulju, kikirikiju i avokadu

Masline daju bolju i dužu erekciju
Masline daju bolju i dužu erekciju (Arhiva)
Više o

maslinovo ulje

,

seksualni nagon

,

erekcija

,

kikiriki

,

bolji seks

,

masline

,

avokado

,

prirodni afrodizijak

Najnovije istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Applied Physiology pokazalo je da dobre masnoće pozitivno utječu na seksualni nagon muškaraca.

Otprije je poznato da je zdrava prehrana jedan od najvažnijih faktora koji utječu na potenciju, a dobre masnoće pozitivno utječu na erekciju.

Istraživanjem na Sveučilištu u Naplesu dokazano je da masline i maslinovo ulje mogu značajno poboljšati odnos dobrih i loših masnoća u krvi, te na taj način doprinijeti boljoj cirkulaciji.

Za bolju i dužu erekciju dobro je, dakle, ulje iz maslina, ali i kikiriki i avokado. Važne su to informacije jer probleme s erekcijom ima sve više modernih muškaraca, a 40 posto njih iznad četrdesete redovito imaju problema s erekcijom.

Možda ova nova saznanja budu poticaj većoj konzumaciji maslina i njezinih proizvoda, jer iako je ona jedan od hrvatskih brendova, prosječni Hrvat vrlo rijetko u prehrani koristi masline ili maslinovo ulje.

04.11.2012. 20:15:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    el muscolo
    30.04.2014. 10:50
    Da li netko ima iskustva sa durasan kapsulama za potenciju?
  2. avatar
    Danijel
    02.05.2014. 16:31
    Imam ja. Koristim Durasan zadnjih nekoliko mjeseci. Prije sam koristio L direkt, Bold, al to ti baš ne djeluje odnosno možda i djeluje ali toliko slabo da meni baš ne djeluje. Prije svega toga sam koristio Epimen i on mi je izazivao nuspojave ali je tada još (prije nego su ga maknuli sa tržišta) najbolje djelovao. Durasan mi ne izaziva nuspojave i super dugo djeluje 2-3 dana. Njega koristim na način da prepolovim sadržaj kapsule na pola pa mi tih 4 kapsule traju za 8 uzimanja. Jedna cijela kapsula mi je previše. Neznam šta bih ti još rekao, pitaj šta te zanima, al Durasan je za sada po meni jako dobar i možda i jedini izbor koji djeluje bez nuspojava.
  3. avatar
    Ivica
    14.05.2014. 10:04
    Bez beda uzmi prirodnu viagru Durasan i ne traži ništa drugo. Ja sam isto probavao gluposti i po meni je jedino Durasan nešto što vrijedi. Ako me poslušaš nećeš bacati novce na gluposti već samo na nešto šta djeluje bez nuspojava i vrijedi svake kune.
  4. avatar
    Imre
    21.10.2014. 21:14
    Almea je bolja od Durasan kapsula. Ima baš dobro djelovanje i nije bacanje novca. Durasan sam kupio i djeluje ali sa Almea kapsulom izdržim duže bez da svršim.
  5. avatar
    lucky
    08.04.2015. 21:20
    Vidim da se ovdje obrađuje tema impotencije, kapsule za potenciju i slično pa da se ne gubite kao ja ovdje možete pronaći stvarno dobre informacije o navedenoj temi:
  6. avatar
    Ivan
    26.01.2016. 18:08
    Durasan sam prvi put probao jer sam ovdje vidio brdo dobrih komentara. Sad sam se vratio kako bih vam se zahvalio jer je stvarno odličan i više ne seksam bez njega nikada. Sviđa mi se jer mi cure imaju višestruke orgazme svaki puta, a to bez njega sigurno im ne bih mogao pružiti. Pozdrav ekipi i samo naprijed.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh