« Kazalište
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
PREDSTAVA

Crnogorac u krevetu stiže u Vidru

Zbog velikog interesa publike Crnogorac se vraća u Zagreb gdje će se predstava odigrati 17.12. u kazalištu Vidra s početkom u 20.00h

Crnogorac se vraća u Zagreb
Crnogorac se vraća u Zagreb (Arhiva)
Više o

kazalište Vidra

,

Crnogorac u krevetu

Najgledanija crnogorska komedija „Crnogorac u krevetu" dobila je svoj nastavak pod nazivom „Petkove muke" sa poznatom mladom kazališnom i filmskom glumicom Bobom Latinović. Turneja po Hrvatskoj kreće od 10.12.

Zbog velikog interesa publike Crnogorac se vraća u Zagreb gdje će se predstava odigrati 17.12. u kazalištu Vidra s početkom u 20.00h

Nakon urnebesnih osam predstava odigranih u dvorani Lora i najposjećenije predstave u Makarskoj (oko 700 gledatelja), te diljem Hrvatske - urnebesna, najgledanija crnogorska komedija svih vremena „Crnogorac u krevetu" dobila je nastavak pod nazivom „Petkove muke". Predstava će se održati u više gradova Lijepe naše.

„Petkove muke" je nastavak komedije sa karakterističnim crnogorskim humorom, koja na duhovit način opisuje Petkove muke zbog zaljubljenosti mlade djevojke. Da li će se Petko prepustiti žaru strasti ili će se othrvati udvaranjima vidjet ćemo uskoro u novoj kazališnoj komediji.

Talent glumaca i autora komedije Peđe Šuškavčevića otkriven je 1987. i od tada je status i simbol crnogorske komedije. Talent glumca su prepoznali Splićani jer su karte za predstavu Crnogorac u krevetu rasprodane u jednom danu. Poneki gledatelji su 3 puta gledali istu predstavu u Splitu, tražeći ulaznice za rodbinu i prijatelje, časteći ih za rođendane, poklanjajući im jedan originalan i nezaboravan poklon.

Vjerujemo da će i nova predstava „Petkove muke" osvojiti zagrebačku publiku, a Petko je obećao napraviti pravi urnebes sa novom predstavom.

Ulaznice se mogu kupiti u kazalištu.

Kontakt telefon: 01/481 0111 - blagajna kazališta Vidra

26.11.2013. 12:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh