« Biznis
objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci
KONFERENCIJE

Burnout Aid konferencija

U četvrtak, 19. svibnja i petak, 20. svibnja održat će se dvodnevna konferencija sagorijevanja u neprofitnom sektoru na kojoj će se predstaviti rezultati istraživanja stanja u Hrvatskoj, Poljskoj i Sloveniji

Previše vam je?
Previše vam je? (Arhiva)
Više o

HUB 385

,

Burnout Aid konferencija

U sklopu 16. Vox Feminae Festivala u HUB385 u četvrtak, 19. svibnja i petak, 20. svibnja održat će se dvodnevna konferencija sagorijevanja u neprofitnom sektoru na kojoj će se predstaviti rezultati istraživanja stanja u Hrvatskoj, Poljskoj i Sloveniji te radionice o prevenciji sagorijevanja.

Termin burnout ili sagorijevanje poznat je termin, ali često ne postoji dovoljno resursa za aktivno suočavanje s problemom. Pojam se često veže uz različita pomagačka zanimanja, dok se rijetko govori o burnoutu u nevladinom sektoru. S druge strane, u samim nevladinim organizacijama često je sveprisutan mit da burnout spada u opis posla te da se podrazumijeva.

K-zona s organizacijama City of Women iz Slovenije i Culture Shock Foundation iz Poljske predstavit će projektne aktivnosti i rezultate projekta te održati panel raspravu "Dobrobit zaposlenih u neprofitnom sektoru: perspektive prije i poslije burnouta". Na panelu će sudjelovati Andrea Kovač, Tamara Puhovski, Stjepan Mikec i Zdenka Pantić, a raspravu će moderirati Gabrijela Ivanov.

O panelistima

Andrea Kovač, članica Glavnog odbora novoosnovanog sindikata SKUPA (Sindikalni Kolektiv Udruženih Prekarnih radnica i Aktivista) i radnica u civilnom sektoru.

Tamara Puhovski, Social impact hacker i osnivačica i vlasnica tvrtke Impact House koja nudi podršku privatnom, javnom i civilnom sektoru na području društvenih inovacija te analize, hakiranja, planiranja, provedbe i mjerenja društvenog utjecaja. Vodi programe koji se bave utjecajem koji organizacije i tvrtke imaju na vlastiti kolektiv uključujući burnout te je protekle godine testirala inovativni anti-burnout program u vlastitoj tvrtci.

Stjepan Mikec, stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u upravljanju i razvoju organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća, izvršni direktor ACT grupe u periodu 2015-2019. Svoja praktična iskustva prenosi mentorirajući timove kako bi poboljšali svoje organizacijske modele i društveni utjecaj.

Zdenka Pantić, Geštalt i obiteljska terapeutkinja, supervizorica u psihosocijalnom radu i organizacijskom razvoju, autorica teksta Mentalno zdravlje aktiviskinja za ljudska prava u CMS-ovom džepnom vodiču za hrabre ljude.

Program prvog dana konferencije

 

Četvrtak, 19.05.2022.

HUB385, Franje Petračića 6, Zagreb

 

12.00-14.00 - Predstavljanje aktivnosti i rezultata projekta

14.00-15.00 - Ispunjavanje samoevaluacijskog upitnika uz kavu i catering

15.00-17.00 - Područja ranjivosti i otpornosti na sagorijevanje u neprofitnom sektoru

17.00-18.00 - Pauza za networking uz osvježenje

18.00-20.00 - Panel "Dobrobit zaposlenih u neprofitnom sektoru: perspektive prije i poslije burnouta"


*Drugi održat će se tri radionice za ograničen broj osoba. 

18.05.2022. 13:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh