« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Brzo i jednostavno popravite rasploženje

Ako niste baš najbolje volje i osjećate se puni loše energije, donosimo vam tri sjajna savjeta kako popraviti raspoloženje u par minuta

Popravite raspoloženje u trenu
Popravite raspoloženje u trenu (Arhiva)
Više o

dobro raspoloženje

,

savjeti

,

disanje

,

raspoloženje

,

rastezanje

Dobro raspoloženje učinit će da i najgori dan izgleda bolje, pa evo par jednostavnih savjeta koji će vam pomoći da se izvučete iz bluesa.

Za početak, popijte čašu vode - često je upravo taj recept najbolji jer mozak najviše pati kad smo dehidrirali. Nemojte zamijeniti vodu sokom ili gaziranim pićem.

>> Super hrana za dobro raspoloženje - poriluk i orasi! >>

 

Ako spadate među one koji pretežno sjede, čak i u slobodne dane, rastezanje je ono što će vas brzo razdrmati i promijeniti vam raspoloženje. Lagano raširite noge, ruke podignite u zrak i rastegnite se koliko god možete. Ponovite nekoliko puta i krv će brže prostrujati tijelom, što će vam odmah dati bolji osjećaj.

>> Boja sobe promijenit će vaše raspoloženje >>

Za kraj - duboko dišite. Čak 70 posto ljudi diše previše plitko i ne dovodi dovoljno kisika u mozak, a upravo taj postotak loših emocija možete isprazniti dobrim disanjem.

Izađite u park, na balkon ili samo otvorite prozor i dišite duboko, punim plućima minutu do dvije - to će napraviti pravo malo čudo u vašem organizmu.

19.10.2014. 17:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh