« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
BOLESNI RITUAL?

Brazilski dječak završio u bolnici s 50 igala u tijelu

Liječnici kažu da dvogodišnjak igle nije progutao, majka sumnja na crnu magiju, a za očuhom traga policija

(Wikipedia)
Više o

crna magija

,

Salvador de Bahija

,

ritual

,

igle

U Salvador de Bahiji u Brazilu je u teškom stanju hospitalizirano dvogodišnje dijete koje ima u tijelu pedesetak šivaćih igala, a policija i liječnici navode da ih nije progutalo, te da su mu zabodene pod kožu.

"Stanje mu je teško, ali stabilno. Jedan mu je igla probila pluća. Hrane ga pomoću sonde", rekla je glasnogovornica bolnice.

Dijete je hospitalizirano u nedjelju zbog povraćanja i jakih bolova u trbuhu. Ultrazvučnom pretragom je otkriveno pedesetak igala u vratu, prsima, želucu, jetri i nogama.

"Liječnici govore da nije mogao progutati šivaće igle jer bi u tom slučaju bile u probavnom traktu. Razmatraju mogućnost operacije radi izvlačenja igala koje su blizu vitalnih organa", precizirala je glasnogovornica.

Policijski povjerenik zadužen za istragu je izjavio novinarima da je siguran da su igle namjerno uvedene u djetetovo tijelo.

Ispituju se sve osobe koje su bile u dodiru s djetetom. Policija od srijede traži očuha koji je nestao u utorak. Majka djeteta je izjavila da se boji da je dijete žrtva crne magije.

Ispričala je da je doma pronašla bocu rakije od šećerne trske i druge predmete koji se koriste za tu vrstu rituala. Ona živi sa svoje šestero djece, majkom i novim mužem kojeg policija traži. (hina/metro-portal)

16.12.2009. 23:41:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh