« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
NEĆE BITI SIGURNOSTI

Bin Ladenova posljednja prijetnja upućena SAD-u

Pet dana nakon što je Bin Laden ubijen u ponedjeljak u akciji američkih specijalnih snaga u vili u pakistanskom gradu Abotabadu, Al Kaida je poručila da neće skrenuti s puta oružane borbe

Osama bin Laden
Osama bin Laden (Deviantart)
Više o

SAD

,

Izrael

,

Palestina

,

Osama bin Laden

,

Al-Kaida

U posljednjoj audio poruci koju je snimio prije nego što je ubijen osnivač Al Kaide Osama bin Laden je zaprijetio kako Sjedinjene Države neće biti sigurne dok to ne bude Palestina, prema snimku koji je u nedjelju objavila islamistička internetska stranica, prenosi Hina.

"Amerika neće moći sanjati o sigurnosti sve dok mi ne budemo živjeli sigurno u Palestini. Nepravedno je da vi živite u miru, dok naša braća u Gazi žive nesigurno", rekao je Bin Laden u poruci upućenoj američkom predsjedniku Baracku Obami.

"Naši napadi protiv vas će se nastaviti sve dok traje vaša potpora Izraelu", kazao je on u poruci na islamskoj internetskoj stranici Shamikh1.net koja traje 1,02 minute, kako javlja agencija France Presse.

Pet dana nakon što je Bin Laden ubijen u ponedjeljak u akciji američkih specijalnih snaga u vili u pakistanskom gradu Abotabadu, Al Kaida je poručila da neće skrenuti s puta oružane borbe te da je Bin Ladenova krv "prevrijedna nama i svakom muslimanu da bi bila uzalud prolivena".

09.05.2011. 08:16:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    X Y
    19.05.2011. 15:16
    Ovo je poruka koju je Bin Laden uputio GODINU DANA RANIJE, tj. pocetkom 2010. godine.
    Imate je na internetu, npr. na YouTube-u. Potrazite je kao "Bin Laden 2010", na primer.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh